“Vrienden van Rijswijk” organiseren wederom busreis naar uitwedstrijd RHC

Sport
RHC vecht vrijdag voor de Silver Cup in Enschede.
RHC vecht vrijdag voor de Silver Cup in Enschede. (Foto: Kees Franken)

Vrijdag spelen de mannen van RHC de belangrijke bekerwedstrijd in de halve finale van de zo geheten Silver Cup in Enschede. Bij winst mogen de Rijswijkers zich, net als afgelopen seizoen, finalist van deze bekercompetitie voor clubs uit de 1e tot en met 4e klasse, noemen.

De buitengewoon actieve groep ‘De Vrienden van Rijswijk’ organiseert voor deze uitwedstrijd weer een toch met een supportersbus om de spelers naar de overwinning te schreeuwen. Ook afgelopen vrijdag ging een supportersbus naar de uitwedstrijd in Oosterhout tegen Warande en mede dankzij de fanatieke aanmoedigingen wonnen de Rijswijkers, na shoot-outs, de wedstrijd waarmee een plek in de finale nu voor het grijpen is. Een plekje in de bus kost slechts 10 E., maar snel aanmelden is wel noodzakelijk, want vol is vol.

Leden van ‘De Vrienden van Rijswijk’ betalen jaarlijks 100 E om RHC financieel en organisatorisch te ondersteunen om een gezellige en sportieve hockeyvereniging te zijn en blijven. Nadere informatie en aanmelden voor de supportersreis kan bij Jeroen Glen op het email adres: dvv@rijswijkschehc.nl.