Win twee tickets voor Kermisfestival Burgerbrug

Algemeen
Meld je aan voor de nieuwsbrief Schagen en maak kans op tickets voor het Kermisfestival in Burgerbrug
Meld je aan voor de nieuwsbrief Schagen en maak kans op tickets voor het Kermisfestival in Burgerbrug ( Foto: Dinner Events )

BURGERBRUG - “We hebben wel weer zin in een feestje,’’ zegt Rob Wijngaard, eigenaar van Restaurant Mooi an Zitten uit Burgerbrug. Met & Dinner Events organiseert het restaurant op 24, 25 en 26 september het Kermisfestival in Burgerbrug. “We zijn weer terug van weggeweest, en hoe!’’

Optredens van onder andere Frans Duits en Stef Ekkel

Het verhaal is tweeledig, aan de ene kant gooide corona roet in het eten, maar aan de andere kant was er flinke pech. In december 2018 werd het restaurant volledig verwoest. Het duurde even doordat alles weer helemaal op orde was. Maar in juni dit jaar is het etablissement aan de Burgerweg weer heropend. “We zijn nooit bij de pakken neer gaan zitten, we kijken altijd vooruit,’’ zegt Rob, terwijl hij druk in de weer is in het restaurant. “Ondanks het wisselvallige weer hebben we een heerlijke zomer gedraaid met het restaurant en onze drukbezochte ijssalon ‘Mooi an IJsje eten’. En als klap op de vuurpijl kunnen we het Kermisfestival organiseren dat doorgaat op 24,25 en 26 september. Ik zie dat als de kers op de taart!”

De sociale ondernemer houdt van goed eten, gezelligheid en een goede ambiance. “Het is geweldig om met Dinner Events leuke dingen te organiseren. Het Kermisfestival doen we ook met elkaar en voor elkaar.” Hij doelt op de evenementencommissie die alle andere activiteiten rondom de kermis organiseert. “Wij houden ons vooral bezig met de muzikanten en het eten en drinken gedeelte. Zo hebben we binnen twee maanden tijd te gekke gasten kunnen boeken die wel van een feestje houden.”

‘En we hebben een woonboot’

Regionale held DJ Ed Diederich komt optreden en Paul Vlaar is tevens van de partij. Hoofdact is Frans Duijts, hij geeft zaterdag 25 september acte de préséance, en Stef Ekkel, die we allemaal kennen van “En we hebben een woonboot.’’ Ook Jukebox mag in dit grote geheel niet ontbreken. “Een iets verlaat verjaardagsfeestje,” zegt Rob, die aanstaande vrijdag 57 kaarsjes uit mag blazen. 

“We hebben lang uitgekeken naar het Kermisfestival. Door de lockdown bleef het restaurant langer gesloten dan we hadden gehoopt. Maar we laten ons niet uit het veld slaan. We starten met het kermisfestival en wanneer het weer mogelijk is zullen we ook weer andere feesten zoals het ‘Kook & Zingtheater’ en andere kookworkshops aanbieden naast de reguliere openingstijden van het restaurant’.

Op het festival wordt met een muntensysteem gewerkt en alles is coronaproof. “Ik kan niet wachten totdat het zover is, wij maken er een geweldig feest van.”

Win kaarten voor Kermisfestival Burgerbrug

Wil jij hier bij zijn en tickets winnen voor dit vette Kermisfestival? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief Schagen en maak kans op:

2x weekendticket

2x ticket vrijdag 

2x ticket zaterdag

2x ticket zondag

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Schagen door onderstaand formulier in te vullen. En wie weet sta jij met een vriend of vriendin lekker te genieten op het Kermisfestival in Burgerbrug!

Rob Wijngaard is er klaar voor. Mocht je geen tickets hebben gewonnen, bestel dan je kaarten via dinnerevents.nl