NK Verstoppertje spelen op Land van Fluwel

Algemeen
Geef je op voor het NK Verstoppertje spelen op Land van Fluwel.
Geef je op voor het NK Verstoppertje spelen op Land van Fluwel. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSVLOTBRUG - Land van Fluwel is zondag 4 september het avontuurlijk decor voor het allereerste Nederlands Kampioenschap verstoppertje spelen. Dit oer-spel der spellen wordt georganiseerd door het avonturenparadijs in Noord-Holland vanwege het tienjarig bestaan. 

Tijdens het kampioenschap wordt gezocht naar het kind dat op diverse onderdelen als beste uit de bus komt. In meerdere rondes wordt gezocht, gebuut en vooral verstopt. Heb jij een goede verstopplek of ben jij altijd degene die wint met verstoppertje spelen? Dan moet je zeker meedoen. Land van Fluwel is op zoek naar deelnemers die dit grote avontuur aan durven te gaan en tijdens een feestelijke dag hun verstop-skills tonen.

Meedoen

Stuur een bericht naar Land van Fluwel waarin je op originele wijze laat weten waarom nou jij de perfecte deelnemer bent voor het Nederlands Kampioenschap verstoppertje spelen. Mail dit naar info@landvanfluwel.nl en een kundige jury zal zich over de inzendingen buigen. De winnaar gaat naast een megagrote bokaal naar huis met een schoolreisje voor de hele klas naar Land van Fluwel! 

Het NK verstoppertje spelen wordt mede mogelijk gemaakt door het avontuurlijke uitjesplatform kidsproof.nl.