Etos Schagen maakt intrede in haar prachtige pand

Algemeen
Nieuwe locatie Etos in Makado.
Nieuwe locatie Etos in Makado. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

SCHAGEN - Na twee jaar vertoeven in het noodpand in het Makado Centrum Schagen was het donderdag 29 september eindelijk zover: Etos Schagen heeft haar intreden in het nieuwe pand Makado Centrum 62 genomen. In het ‘kloffie’ werd er hard gewerkt om de verhuizing tot een fantastisch resultaat te brengen. Een nieuwe uitstraling met een huiselijk gevoel.

Door Anne Smit

Van te voren was het plan om ongeveer negen maanden in het noodpand gevestigd te zitten, uiteindelijk werden dit twee jaren. Volgens Jolanda en Gea (filiaalmanagers) was dat helemaal niet zo erg: “Het was een mooie winkel waar we twee jaar lekker gewerkt hebben.” Omdat het een noodpand was lag er vloerbedekking en was al het meubilair verouderd. “Het is fijn om nu in de nieuwe knusse winkel, waar alles weer strak staat te mogen werken. De formule van de winkeluitstraling heet Mistrall het is een huiselijk gevoel en de kleurstelling is veranderd. Dat gaat richting roze en wit met een houten en industriële uitstraling,” aldus de twee vrouwen. 

Service

Tijdens de opening konden klanten vanaf een besteding van 10,- euro een leuk cadeautje uitzoeken. Het werd druk bezocht. “Een aantal vaste klanten kwamen een bloemetje brengen en waren nieuwsgierig naar de nieuwe uitstraling.” Wanneer je door het Makado loopt wordt er overal nog hard geklust. De Lidl die naast de Etos zit opent 19 oktober haar deuren, aan de andere zijde bevindt zich rond de kerst ook een Albert Heijn. Wanneer de hele gang spik en span is zal het een drukke aanloop worden van winkelende mensen.

Etos beschikt over een leuk assortiment, gediplomeerd personeel met een glimlach en oog voor persoonlijk advies. “Iedereen heeft de papieren, daardoor zijn we een sterk team. Een cadeautje scoren is hier ook geen probleem, deze pakken we voor je in, zodat hij prachtig met je mee de winkel uit gaat.”

Aan de parkeergelegenheid is ook gewerkt. Bovenop het dak kun je je auto kwijt, als je de nieuwe lift in stapt kom je recht voor de Etos uit. Toegankelijk voor iedereen dus! Voor het team was de verhuizing een waar feestje. “Daar hebben we echt wat gezelligs van gemaakt. Iedereen heeft geholpen en iedereen wist wat er moest gebeuren. Met een muziekje en wat lekkers, vliegt de tijd voorbij. Je ziet de winkel worp voor worp vullen en beetje bij beetje komt het eindresultaat in zicht. Het ging super,” vertellen ze.

Kom gezellig kijken hoe het in de nieuwe winkel is geworden, het team ontvangt je met een smile! Loyalty klanten kunnen tot 10 oktober een gratis douche mousse halen op vertoon van de klantenpas, dit geldt ook voor de nieuwe Loyalty klanten.