Meer garageboxen aan De Lus in Schagen

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - PNO Garagebox breidt bestaand park op de Lus in Schagen uit met extra opslag- en werkruimtes. De vraag naar multifunctionele en betaalbare bedrijfsruimtes blijft toenemen. De 56 boxen die PNO Garagebox in 2021 op bedrijventerrein De Lus 11 in Schagen voltooide, zijn inmiddels verhuurd. De bouw van fase twee, waarbij nog eens 46 opslagruimtes zijn gerealiseerd is 1 juni opgeleverd. 

Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes die met name populair zijn bij kleine ondernemers. Voor timmer-, schilder- en installatiebedrijven zijn de units bijvoorbeeld ideaal om gereedschap en materialen in op te bergen en in te klussen. Ook webshop eigenaren, pakketvervoerders, klussers en liefhebbers van gemotoriseerde voertuigen weten hun weg naar een garagebox te vinden.

Bewaakt terrein

Het nieuwe garagebox complex van PNO Garagebox staat pal achter het bestaande complex aan De Lus 7. Het terrein is volledig omheind, heeft twee toegangspoorten en is uitgerust met camerabewaking. Beveiligingsbedrijf Spyke Security uit Alkmaar houdt 24/7 toezicht op het terrein. De toegangspoorten en de overheaddeuren van de boxen zijn te ontsluiten via een app op de mobiele telefoon. Elke garagebox heeft een eigen adres en postbus. Het terrein is ruim opgezet, zodat huurders makkelijk kunnen laden, lossen en parkeren. Verder beschikt het complex over een toiletvoorziening die wekelijks wordt schoongemaakt en waar stromend water aanwezig is.

Meerdere type units

Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen vijftien large boxen, met afmetingen van drie meter breed, zeven meter diep en drie meter hoog. Deze zijn voorzien van een elektrische en geïsoleerde overheaddeur. Daarnaast zijn er twee gekoppelde large boxen, welke zijn verbonden via een loopdeur in de tussenliggende muur.

Units op de etage

Op de verdieping staan etage-boxen van drie meter breed, zeven of drieënhalf meter diep en tweeënhalf meter hoog. Deze zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een trap.

Units met zij-ingang

Aan één zijde van het complex zijn units aanwezig met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een loopdeur en voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom of kantoorruimte.

PNO Garagebox is onderdeel van PNO Projectontwikkeling BV, een familiebedrijf gespecialiseerd in verhuur van kantoorgebouwen en opslagruimtes. Huurders huren rechtstreeks van PNO Projectontwikkeling en kunnen rekenen op persoonlijk contact. Meer info: www.pnogaragebox.nl of 072-532 0731.