Stichting Babyspullen geeft 40.000 babystartpakketten uit sinds oprichting

Nieuws
Stichting Babyspullen heeft sinds 2012 maar liefst 40.000 babystartpakketten uitgegeven.
Stichting Babyspullen heeft sinds 2012 maar liefst 40.000 babystartpakketten uitgegeven. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Stichting Babyspullen, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare gezinnen met jonge kinderen, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Sinds de oprichting van de stichting in 2012 zijn er maar liefst 40.000 babystartpakketten uitgegeven. Dit succes is te danken aan de inzet en steun van talloze vrijwilligers, donateurs en partners.

“In Nederland groeit één op de dertien kinderen op in armoede. Ouders kunnen in die gevallen vaak niet voldoen aan de basisbehoeften voor hun pasgeboren baby: een warme deken, een kruik, verzorgingsspulletjes of voldoende kleertjes. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een eerlijke start”, aldus operationeel directeur Marilia Bischot.

Het bereiken van de mijlpaal van 40.000 uitgegeven babystartpakketten is een inspirerende prestatie voor Stichting Babyspullen. “Deze mijlpaal getuigt van de toewijding en inzet van iedereen die betrokken is bij de stichting, evenals het groeiende bewustzijn binnen de samenleving over de behoefte aan ondersteuning van kwetsbare gezinnen”, aldus algemeen directeur Mary Kearney.

In de afgelopen jaren heeft Stichting Babyspullen kunnen groeien dankzij de steun van betrokken donateurs en partners. Door hun vrijgevigheid en toewijding is het mogelijk geweest om steeds meer gezinnen te voorzien van de nodige babyspullen. Stichting Babyspullen is dan ook ontzettend dankbaar voor alle steun die zij hebben ontvangen en kijkt met vertrouwen naar de toekomst om nog meer gezinnen te kunnen helpen.

Met het behalen van deze mijlpaal van 40.000 uitgegeven babystartpakketten toont Stichting Babyspullen aan dat zij een belangrijke rol vervult in het ondersteunen van kwetsbare gezinnen. De stichting blijft zich onverminderd inzetten voor haar missie en streeft ernaar om nog meer gezinnen te bereiken en te voorzien van de benodigde babystartpakketten.

Voor meer informatie over Stichting Babyspullen en hoe je kan bijdragen aan hun waardevolle werk, kan je terecht op de website www.stichtingbabyspullen.nl.