Kermisloop Uitgeest volledig uitverkocht

Algemeen
De prutsloot staat ook dit jaar weer als klassieker ingetekend.
De prutsloot staat ook dit jaar weer als klassieker ingetekend. (Foto: Edgar van Iersel)

UITGEEST - De organisatoren die tijdens de kermisdagen de kermisloop organiseren, Perry Meijer, Susan Twaalfhovenwerk, Arjan Zonneveld en Suze van Beuningen kijken uit naar de loop van dit jaar, zondag 2 juli, die al helemaal uitverkocht is.


Het organisatiecomité met (vanaf links) Perry Meijer, Arjan Zonneveld, Suze van Beuningen en Susan Twaalfhoven beleven zelf ook veel plezier aan het evenement. - Edgar van Iersel

De Kermisloop van Uitgeest wordt sinds 2017 jaarlijks georganiseerd door de Stichting Kermisloop Uitgeest. Op de site van de stichting is te lezen dat het Perry leuk leek, in navolging van Kermisrun Limmen, om dit ook in Uitgeest te realiseren. “Het kost veel tijd, maar het enthousiasme van alle deelnemers vooraf en tijdens de loop vergoed alles meer dan genoeg. Prachtig om te zien hoe vorig jaar heel Uitgeest was uitgelopen voor de tweede editie, en dat proberen we dit jaar weer te overtreffen. Ik heb er in ieder geval weer erg veel zin in!”

De loop blijkt een regelrechte hit te zijn in het dorp. Wie nieuwsgierig is naar de route, kan op de site kermisloopuitgeest.nl een filmpje bekijken waarin Perry uitlegt wat het parcours dit jaar is.

Het organisatiecomité met (vanaf links) Perry Meijer, Arjan Zonneveld, Suze van Beuningen en Susan Twaalfhoven beleven zelf ook veel plezier aan het evenement.