Koningsdag in Uitgeest 2024: feestelijke activiteiten op het Reghthuysplein en Gemeentehuisplein

Nieuws
Koningsdag in Uitgeest
Koningsdag in Uitgeest (Foto: archief Bert Westendorp)

UITGEEST - Koningsdag 2024 staat weer voor de deur en Uitgeest bereidt zich voor op een dag vol festiviteiten en vermaak. Zowel het Reghthuysplein als het Gemeentehuisplein beloven bruisende activiteiten voor jong en oud.

Koningsdag Uitgeest 2024

Op het Reghthuysplein in Uitgeest trapt de feestelijkheid af om 08.00 uur met een uitgebreide vrijmarkt die tot 14.00 uur duurt. Voor liefhebbers van koopjes is dit hét moment om pareltjes te vinden tussen de vele kraampjes. Maar dat is niet alles! Van 10.00 tot 14.00 uur biedt het Berkhout terrein een nostalgische ervaring met oud-Hollandse spellen, verzorgd door de lokale scouting.

Op het Gemeentehuisplein gaat het feest om 10.00 uur van start met een optreden van de Uitgeester Harmonie, die de sfeer zal verhogen met hun melodieuze klanken. Vanaf 12.00 uur barsten de activiteiten los met voor elk wat wils. De jongsten kunnen genieten van een ritje op de paarden van de Meierij, zich uitleven op het springkussen, of hun gezicht laten omtoveren tot de meest fantasierijke creaties door de aanwezige schminkartiesten. Daarnaast belooft de band Bad Name een spetterend optreden dat het plein zal laten bruisen van energie.

Met een divers programma op beide pleinen staat Koningsdag in Uitgeest garant voor een dag vol plezier en gezelligheid voor alle inwoners en bezoekers. Mis het niet en vier deze feestelijke dag samen met je buurtgenoten!

Koningsdag in Uitgeest