Binnenkort te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk

Uitgaan
The 70's Unplugged.
The 70's Unplugged. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - Ga je voor een swingende show vol energie, bezoek je de ongefilterde cabaretshow van Kim Schuddeboom of kies je voor liever voor The 70’s Unplugged? Eén ding is zeker: het Kennemer Theater heeft de komende tijd weer een verscheidenheid aan voorstellingen op het programma staan.

Het BOSCO Jazz & Pop Orchestra en Johnny Rosenberg slaan de handen ineen voor deze swingende show waar de energie vanaf spat. Sprankelende show met een mix van bekende hits en eigen arrangementen. Het BOSCO Jazz & Pop Orchestra en Johnny Rosenberg staan op zaterdag 6 april om 20.15 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 21,00 euro.

Kim Schuddeboom

Ongeschreven is de eerste avondvullende theatershow van Kim Schuddeboom, een ongefilterde show vol inhoud die lang niet voor iedereen herkenbaar zal zijn. Maar dat is absoluut geen probleem. Schuddeboom weet uit eigen ervaring dat je prima kunt functioneren in een wereld waarin je andere mensen niet kunt begrijpen. En waarom zou je hen proberen te volgen als je er zelf al niks van snapt? Kim Schuddeboom staat op zaterdag 6 april om 20.30 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro.

The 70’s Unplugged

The 70’s Unplugged neemt het publiek mee op reis met ‘Songs for the Road’. Luister naar de mooiste popnummers over weggaan en weer thuiskomen, over dromen en desillusies. 

Songs for the road

Al jarenlang schrijven artiesten de mooiste liedjes tijdens het touren en hun leven ver van huis. Het onderweg zijn is een inspiratiebron geweest voor vele prachtige nummers. In ‘Songs for the Road’ selecteert The 70’s Unplugged de beste popsongs rond dit thema: een mooie verzameling pareltjes van de Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor en Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. De vijfkoppige band speelt de klassiekers akoestisch en laat de liefhebbers van popmuziek een avond genieten. 

The 70’s Unplugged is te zien in het Kennemer Theater op vrijdag 12 april om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19,50 euro.

Kaarten

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.