Help mee met de Kerstpakketactie voor Waterland!

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - Ook dit jaar slaan De Bolder en het Bernard Nieuwentijt College de handen ineen en organiseren dit jaar gezamenlijk de kerstpakketactie voor en door inwoners van Waterland. Met als doel, mensen die het niet zo breed hebben of een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, een mooi kerstpakket aan te bieden.

Vorig jaar heeft het Bernard Nieuwentijt College met de leerlingen zich ontzettend ingezet voor de kerstpakketactie. Het is dan ook al jaren een Unesco school. De school vindt het belangrijk dat de leerlingen bijdragen aan een betere wereld en de kerstpakketactie sluit hier goed bij aan. Mooi dat op deze manier de krachten worden gebundeld. 

Houdbare eet- en drinkwaren

Om deze pakketten te vullen, zijn er houdbare eet- en drinkwaren (geen alcohol) en verzorgingsproducten nodig. Daarom roepen de Bolder en het BNC de Waterlanders op dit te doneren. Of misschien wil je (een deel van) je kerstpakket schenken? Je kunt je donaties afgeven in het Bernard Nieuwentijt College tot en met vrijdag 15 december. 

Iemand aanmelden?

Weet je iemand die woonachtig is in Waterland en zo’n pakket goed kan gebruiken? Je kunt het adres waar het pakket heen moet doorgeven aan De Bolder tot uiterlijk woensdag 13 december. Er is geen naam nodig. Wel wordt gevraagd om hoeveel personen het gaat en wat hun geslacht en leeftijd is. Zo kunnen de pakketten zoveel mogelijk aansluiten bij de behoeften van de ontvanger(s). Er wordt discreet met de gegevens omgegaan om de privacy te waarborgen. Er wordt gezorgd dat het pakket terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Alvast hartelijk bedankt!

Extra donaties

Daarnaast heeft De Bolder ook weer donaties gekregen van Laura Kleisen Meij van de minibieb uit de Oranjewijk in Monnickendam. Zij heeft allerlei leuke cadeautjes gedoneerd van haar cadeautjesactie. Stichting Duurzaam Waterland schenkt dit jaar ook weer een duurzaam cadeau, namelijk plasticvrije Happy Soaps!

Helpen met inpakken en rondbrengen?

De Bolder zoekt hulp bij het inpakken van de pakketten en het rondbrengen van de pakketten. Maandag 18 december worden de producten gesorteerd en wordt de datum gecheckt. Dinsdag 19 december worden de pakketten gevuld en vanaf woensdag 20 en donderdag 21 december staan de pakketten klaar om rondgebracht te worden. Zo worden de mensen vlak voor kerst verrast met een mooi pakket!

Aanmelden

Wil je helpen? Geef je op bij De Bolder door een mail te sturen naar info@debolder.com of te bellen naar 0299-650560.