Woonbeurs Westland is weer live

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Rolf van Koppen Fotografie)

Na een pauze van een jaar is de Woonbeurs-Westland terug. Op 21 en 22 oktober vindt alweer de 6de editie plaats. Dit keer in ‘De Veiling’ te Poeldijk.

Op de woonbeurs laten diverse exposanten hun bedrijf zien aan de vele bezoekers. Organisator Yvonne van Luyk: “Tijdens de voorgaande edities hebben wij per Woonbeurs ongeveer 1200 bezoekers mogen ontvangen met écht gerichte plannen op woongebied. Het lukt ons steeds om een grote diversiteit aan standhouders op de beursvloer te hebben. Ook wel collega bedrijven naast elkaar. Dat is de kracht van een Woonbeurs. Dat trekt gericht publiek. De bezoekers kunnen op de Woonbeurs-Westland kennis maken met bedrijven van makelaars tot aan stukadoors en van woninginrichters tot aan tuinontwerpers.”

Laatste plaatsen

“Heeft u een bedrijf op het gebied van wonen? Dan wilt u hier natuurlijk ook tussen staan. Dat kan nog, de verkoop is in volle gang en ging nog nooit zo snel. We hebben blijkbaar weer behoefte om elkaar te ontmoeten tijdens een mooie, inspirerende Woonbeurs-Westland,” aldus Yvonne.

Inschrijven kan nu nog tot 1 juli met een korting van € 100. Voor meer informatie over de woonbeurs zie www.woonbeurs-westland.nl of neem telefonisch contact op met Yvonne van Luyk via 06-45054820.