Oldtimers gezocht voor Westlandse rondrit vanuit Loosduinen

Auto
Foto van oldtimers ter illustratie.
Foto van oldtimers ter illustratie. (Foto: Archief/Herwin Jan Steehouwer)

Op 1 juli is het 100 jaar geleden dat Loosduinen onderdeel werd van Den Haag. Om dat te vieren wordt op zaterdag 17 juni een Oldtimerfestival gehouden in het Winkelcentrum Loosduinen. 

De Westlandse oldtimerclub Het Barrel is er bij. Zij verzamelen zaterdag om 10.00 uur op het Loosduinse Hoofdplein met hun bolides (entree via de Willem III Straat). 

Programma

Om 11.00 uur begint de tourrit door het Westland. Aan deze tourrit is een prijsvraag verbonden. Om 14.30 uur zijn alle deelnemers weer terug op het Loosduinse Hoofdplein en kunnen de bezoekers van het winkelcentrum de oldtimers bewonderen. Dan is er ook muziek, een hapje en een drankje. Het festival duurt tot 16.30 uur. 


De route. - PR

Kosten en inschrijven

De kosten voor deelname zijn € 12,50 per oldtimer (twee personen). Vooraf inschrijven kan via de website van Het Barrel op www.hetbarrel.com en het bedrag over te maken op het rekeningnummer van Het Barrel: NL52 RBRB 0200 6154 67 t.n.v. Het Barrel. Voor dit bedrag krijgen deelnemers een aandenken, een kop koffie bij binnenkomst, een lunchpakket voor tijdens de tourrit en komen ze in aanmerking voor één van de prijzen die door de ondernemers van Winkelcentrum Loosduinen beschikbaar zijn gesteld. Het aantal deelnemers is gelimiteerd.