Nieuwe waterspeeltuin in ‘s-Gravenzande opent bijna

Cultuur
Zo komt de waterspeeltuin eruit te zien.
Zo komt de waterspeeltuin eruit te zien. (Foto: LinkedIn)

Strandpark Vlugtenburg nodigt iedereen van harte uit om de officiële opening bij te wonen van hun langverwachte waterspeeltuin. Op zaterdag 25 mei vindt het spektakel plaats, met de feestelijke onthulling gepland om 15.00 uur.

Gelegen naast het gezellige Eetcafé Zout, belooft de waterspeeltuin een waar paradijs te worden voor kinderen van alle leeftijden. Met een grote boot waarop ze kunnen klimmen en klauteren, glijbanen om vanaf te suizen, en een emmer die zich langzaam vult om uiteindelijk met een plons om te vallen, zal er geen gebrek zijn aan avontuur en vermaak.

“Deze waterspeeltuin is niet alleen een aanwinst voor ons park, maar ook voor de gasten van Eetcafé Zout,” vertelt een enthousiaste woordvoerder van Strandpark Vlugtenburg. “We zijn verheugd om iedereen uit te nodigen om samen met ons deze mijlpaal te vieren. Het wordt een dag vol plezier en festiviteiten!”

Dus markeer je agenda en bereid je voor op een spetterende dag vol waterpret op Strandpark Vlugtenburg. De officiële opening vindt plaats op 25 mei om 15:00 uur.