Zesde editie Unicum Elzenhagen Westlands Voetbalgala

Sport
De groepsfoto van 2023. Benieuwd wie er dit jaar op het podium staan? Na de laatste speelronde volgen de nominaties.
De groepsfoto van 2023. Benieuwd wie er dit jaar op het podium staan? Na de laatste speelronde volgen de nominaties. (Foto: Richard Mulder)

Met nog maar een paar speelronden voor de boeg voordat de balans van het voetbalseizoen 2023-2024 kan worden opgemaakt, worden achter de schermen ook de eerste voorbereidingen getroffen voor de zesde editie van het Unicum Elzenhagen Westlands Voetbal Gala in Poeldijk. Maandag 24 juni is de datum om te noteren. Het is de derde keer dat Rodi Westmedia BV voor de organisatie tekent.

Rodi West Media is er trots op dat ook dit jaar door de inbreng van de adverteerders in Westland Sport een slotavond kan worden gepresenteerd. Presentator Alphons de Wit is present, net als initiatiefnemer van Westland Sport, Arthur Zuijderwijk.

De muzikale omlijsting is dit jaar opnieuw van Roy van der Sar, die de vorige editie veel waardering kreeg voor zijn optreden. De nominaties worden na de afsluiting van het reguliere seizoen en de nacompetitie in Nieuwsblad Westland bekend gemaakt.