Modeshows en proeverijen: seizoenopening ‘s-Gravenzande komt eraan

Uitgaan
In de middag presenteren ondernemers de laatste trends op het gebied van mode voor het hele gezin op de rode loper in de Langestraat.
In de middag presenteren ondernemers de laatste trends op het gebied van mode voor het hele gezin op de rode loper in de Langestraat. (Foto: M. van der Meer)

Zaterdag 20 april presenteren de ondernemers van ’s-Gravenzande zichzelf met proeverijen, presentaties in de winkels, modeshows, kinderactiviteiten en heel veel leuke acties voor jong en oud. 

“Voor de oudere bezoekers van het centrum, verzorgen de ondernemers een bingo in de Langestraat. Niemand minder dan DJ Bombastic presenteert de bingo en doet de trekking van de ballen.” De eerste ronde start om 10.00 uur, de tweede ronde om 10.30 uur. “Horeca ‘s-Gravenzande stelt mooie prijzen beschikbaar. Aanmelden is niet nodig maar kom op tijd, want vol is vol.”

Etalagewandeling

Van 5 tot en met 21 april exposeren achttien kunstenaars en zes scholen in vierentwintig etalages in het centrum van ‘s-Gravenzande. Zaterdag 20 april organiseren deelnemende kunstenaars een wandeling langs de etalages waarbij je uitleg krijgt over de geëxposeerde kunstwerken. Start 11.00 uur bij Atelier Monartiste, Sand Ambachtstraat 136A. Deelname is gratis, graag van tevoren aanmelden: monavana@xs4all.nl. 

Modeshow

In de middag presenteren ondernemers de laatste trends op het gebied van mode voor het hele gezin op de rode loper in de Langestraat. Voorafgaand aan de show verzorgt dansschool Dance Innovation een demonstratie. In de winkels zijn proeverijen en presentaties om kennis te maken met winkelend ’s-Gravenzande. In verband met het 5-jarig jubileum organiseert Plein van Welzijn deze dag een open dag. In vijf jaar tijd is het paramedisch centrum gezond doorontwikkeld, vanaf 10 uur kun je kennis maken met de verschillende disciplines. 


 M. van der Meer

Activiteiten

Lasergamen op het Marktplein? Touwtrekken op het Graaf Willem II Plein? In het centrum zijn vijf leuke activiteiten uitgezet. Haal je stempelkaart op bij een van de activiteiten, doe mee, teken je stempelkaart af en ga op zoek naar de volgende activiteit. Heb je alle handtekeningen verzameld, lever dan je volle kaart in en er is voor iedereen een leuke prijs. 

Keurmerk Veilig Ondernemen 

Op zaterdag 20 april wordt tevens de tweede ster Keurmerk Veilig Ondernemen uitgereikt aan de ondernemersvereniging, uit handen van Wethouder Peter Valstar. De uitreiking vindt om 11.30 uur plaats op het podium in de Langestraat. 

Programma

  • 10.30 uur: Bingo – ronde 1 – Langestraat 
  • 11.00 uur: Bingo – ronde 2 – Langestraat 
  • 11.00 uur: Wandeling langs kunstwerken Kunst in de Etalage 
  • 11.30 uur: Uitreiking 2e ster Keurmerk Veilig Ondernemen 
  • 13.00 uur: Kinderactiviteiten – in het centrum 
  • 12.45 uur: Optreden dansschool Dance Innovation 
  • 13.00 uur: Presentaties op de rode loper in de Langestraat 
  • 14.15 uur: Optreden dansschool Dance Innovation 
  • 14.30 uur: Presentaties op de rode loper in de Langestraat 
  • 15.00 uur: Einde kinderactiviteiten 

Dit event is gratis toegankelijk. Gratis parkeren op Graaf Florisplein, parkeergarage Hart van ‘s-Gravenzande, Zandeveltplein en Sand Ambachtstraat. Meer info: https://sgravenzande.nu/agenda/seizoenopening.