Naaldwijkse trouwfotografe drie keer genomineerd voor Bruidsfoto Award 2024

Zakelijk
Foto ter illustratie, geen genomineerde foto.
Foto ter illustratie, geen genomineerde foto. (Foto: Adobe Stock)

Sharon Schouten Fotografie uit Naaldwijk staat in de schijnwerpers met niet één, niet twee, maar drie nominaties voor de Bruidsfoto Award 2024. Op 13 mei werd bekendgemaakt dat Schouten genomineerd is in de categorieën ‘Familiemoment’, ‘Bruidegom’, en ‘Bruidspaar’, uit een indrukwekkende pool van meer dan 800 inzendingen.

Sharon Schouten, die al ruim tien jaar professioneel fotografeert en zich sinds dit jaar heeft gespecialiseerd in bruiloftsfotografie, deelt haar enthousiasme: “Elke foto vertelt een verhaal, van lachen tot tranen, en dat raakt me telkens opnieuw. Bruiloften zijn een achtbaan van emoties, en ik vind het fantastisch om die momenten vast te leggen.”

Liefde voor mensen

Haar liefde voor mensen weerspiegelt zich in haar werk, zoals ze uitlegt: “Van kleine dreumesen tot grootmoeders die tekenen op de bruiloft van hun kleindochter, mijn passie is om al die kostbare momenten vast te leggen en te bewaren.”

Dit jaar is Sharons vuurdoop bij de Bruidsfoto Award en ze is vereerd om met maar liefst drie nominaties te schitteren. Ze doet een beroep op iedereen om haar te steunen door te stemmen op haar foto’s: “Ik heb hier zo naartoe geleefd en vraag jullie om op mijn foto’s te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe beter! En wie weet sta ik op 16 augustus op dat felbegeerde podium.”

De foto’s van Sharon kunnen hier bekeken worden.

Race begonnen

Met het startsein voor de Bruidsfoto Award 2024 is de race nu echt begonnen. Tot 16 augustus kunnen aanstaande bruidsparen en andere geïnteresseerden hun stem uitbrengen op hun favoriete foto’s via www.bruidsfotoaward.nl. De winnaars worden op 16 september 2024 tijdens een feestelijke uitreiking bekendgemaakt, inclusief de Overall Winnaar 2024, bepaald door het publiek.