Ook Wateringse trouwfotograaf genomineerd voor landelijke Bruidsfoto Award

Zakelijk
Denise Schilderman heeft in haar werk oog voor de kleine, betekenisvolle momenten.
Denise Schilderman heeft in haar werk oog voor de kleine, betekenisvolle momenten. (Foto: Denise Schilderman)

Naast de Naaldwijkse Sharon Schouten, is er nóg een Westlandse trouwfotograaf genomineerd voor de prestigieuze Bruidsfoto Award 2024 (BFA): de Wateringse Denise Schilderman van Denise Schilderman Fotografie. De nominatie is een erkenning van haar jarenlange toewijding en vakmanschap in het vastleggen van de mooiste momenten op bruiloften.

Met bijna 800 inzendingen was de competitie dit jaar bijzonder sterk. Een onafhankelijke en internationale vakjury selecteerde uit deze inzendingen slechts 10 foto’s per categorie die nu meedingen naar de felbegeerde Bruidsfoto Award 2024. Denise Schilderman is vereerd om met haar eerste inzending meteen een nominatie te mogen ontvangen.

Essentie vastleggen

Haar werk kenmerkt zich door liefde, emotie en humor. Als trouwfotograaf streeft ze ernaar om de essentie van de bruiloft vast te leggen, met oog voor de kleine, betekenisvolle momenten. “Elke bruiloft vertelt een uniek verhaal, en ik voel me bevoorrecht dat ik daar een deel van mag zijn,” aldus Denise Schilderman. Haar nominatie vindt plaats in de categorie Bruidskinderen. Dat betekent dat ze geen concurrent is van de Naaldwijkse Sharon, die genomineerd is in de categorieën Familiemoment, Bruidegom, en Bruidspaar.

Het publiek heeft nu de mogelijkheid om online te stemmen op hun favoriete bruidsfoto’s via de website bruidenbruidegom.nl tot en met 16 augustus. De winnaars in de tien categorieën worden medio september bekendgemaakt. Bovendien zal de foto met de meeste publieksstemmen de titel Overall Winnaar 2024 ontvangen.

De Bruidsfoto Award, georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine, heeft als doel om bruidsparen te inspireren en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen in Nederland en België.