Aan deze 10 goede doelen doneerde Re-sell in ‘s-Gravenzande

Zorg
De vrienden van de Wateringse molen gaan hun cheque gebruiken voor onderhoud aan de molen.
De vrienden van de Wateringse molen gaan hun cheque gebruiken voor onderhoud aan de molen. (Foto: Re-Sell)

In de maand december heeft Re-sell kringloopwinkel uit ‘s-Gravenzande cheques uitgereikt aan maar liefst tien organisaties. 

“Een mooie afsluiting van het jaar,” aldus een woordvoerder. “In 2024 gaat de kringloopwinkel door met donaties en zal er ook een mooie mijlpaal behaald worden. Dit alles is mogelijk door de inzet van al haar vrijwilligers en de klanten die spullen brengen of kopen.”

Goede doelen

De tien goede doelen zijn:

1. Stichting Vrienden van het Westerhonk heeft een donatie aangevraagd voor een rolstoelfiets;

2. Careyn Woerdblok deed dit voor een duofiets. Beide organisaties kunnen hiermee samen met hun bewoners gezellig op pad.


3. De vrienden van de Wateringse molen gaan hun cheque gebruiken voor onderhoud aan de molen. 

4. Stichting Plant a Friend gaat het geldbedrag gebruiken voor het organiseren van activiteiten en de aanschaf van marketing materiaal om zo meer naamsbekendheid te krijgen. 


5. Stichting Kleine ingrepen, mooie gevolgen gaat de donatie gebruiken voor praktische hulp aan mensen en gezinnen die een steuntje in de rug nodig hebben.


6. Er wordt bij Re-sell af en toe een aanvraag voor donatie ingediend door organisaties die veel kosten hebben aan onderhoud, verbetering en verduurzaming van hun accommodatie welke onmisbaar is om hun stichting of organisatie te kunnen laten voortbestaan. Hiervoor zijn er dan ook donaties gedaan aan Vereniging Werodass en;


7. Stichting Carma, Centrum voor leven met en na kanker;

8. Cheyenne Bol heeft het gedoneerde geld inmiddels gebruikt voor de organisatie van een zeer geslaagd kerstdiner voor eenzame ouderen;

9. De inmiddels dertig jaar oude Stichting Spoetnik heeft bij veel woningen waar Oekraïense vluchtelingen verblijven met de spontane hulp van een aantal scholieren een plantje met de kerstwens met hoop op vrede in Oekraïne gebracht;


10. En tot slot heeft Careyn Monster een kerstattentie gebracht bij eenzame ouderen.

“Op deze manier wordt het Westland weer een stukje mooier”, aldus de kringloopwinkel.