Ontdek het draadloze warmtekussen!

Accessoires
Heb jij het comfort van een draadloos warmtekussen al ontdekt?
Heb jij het comfort van een draadloos warmtekussen al ontdekt? (Foto: Adobe Stock)

Heb jij het comfort van een draadloos warmtekussen al ontdekt? Dit verlicht kramp én houdt je lekker warm op koude dagen. Plus: het is nog duurzaam ook!

De draadloze warmtekussens van Stoov® maken gebruik van infrarood verwarmingstechnologie, wat optimaal over de huid wordt verdeeld. De energie die het lichaam binnendringt zorgt ervoor dat de moleculen in beweging komen en warmte genereren. De lange golflengte gaat dwars door je huid. Hierdoor verwarmt het kussen je langzaam van binnen naar buiten, in tegenstelling tot de 'traditionele' warmtekussens. 

Voordelen draadloos warmtekussen

Een draadloos warmtekussen houdt je niet alleen warm, maar heeft ook verschillende gezondheidsvoordelen. Door de diepe indringing van de straling wordt je bloedcirculatie verbeterd en eventuele pijn en gewrichtsstijfheid verminderd. Kortom: jij voelt je lekker uitgerust terwijl jouw hele lichaam ontspant door de warmte. Het is ook nog eens duurzaam, want alleen jijzelf wordt verwarmd (in plaats van de hele kamer). Dit bespaart weer energie! 

Stoov®  heeft niet alleen warmtekussens maar ook warmtedekens, elektrische kruiken, warmtekussens voor honden en kussenhoezen. Je ontdekt het via nl.stoov.com

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!