Woontrend: industriële bartafel

Accessoires
Een industrieel interieur is én blijft geliefd.
Een industrieel interieur is én blijft geliefd. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: ontdek de industriële bartafel! 

Een industrieel interieur is én blijft geliefd. Deze trend komt uit Amerika, waar men oude fabriekspanden omtoverde tot woningen met de ruwe materialen nog in zicht.

Woontrend: de industriële bartafel

Houd je van gezelligheid? Dan mag een industriële bartafel niet in jouw interieur ontbreken! Met een paar mooie stoelen erbij heb je een échte eyecatcher in je huis staan. De kleuren en materialen zijn natuurlijk. Denk aan aardetinten zoals cognac, bruin, grijs en zwart. 

Trendy industriële bartafels

Ga voor een groot model van hout en staal, of kies je liever voor een kleine countertafel? Geen zorgen; wij hebben dé meest trendy industriële bartafels op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Check deze urban bartafel, gemaakt van oud gerecycled teak en stalen poten! Een stoere eyecatcher in jouw interieur. Je shopt de bartafel hier


Deze ronde, eikenhouten bartafel staat garant voor een gezellige avond! Het blad is gemaakt van massief Frans eiken. Dit geeft de tafel een natuurlijke uitstraling. Het metalen onderstel zorgt voor een rauwe look. Je shopt de bartafel hier

Het boomstamblad van de Yels Cable bartafel is gemaakt van acaciahout. Het onderstel bestaat uit zwart gepoedercoat metaal. Deze fijne tafel is geschikt voor zes personen. Je shopt de bartafel hier.

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!