Inspiratie: het vrolijkste lenteservies

Accessoires
Frisse kleuren én trendy printjes.
Frisse kleuren én trendy printjes. (Foto: Adobe Stock)

Nu het voorjaarszonnetje lekker schijnt én het buiten langer licht is, kun je jouw interieur makkelijk een upgrade geven. Verschillende serviesmerken brengen in de lente mooie, nieuwe collecties uit met frisse kleuren én trendy printjes.

Vrolijk lenteservies 

Nieuwsgierig? Check deze leuke items! 

Hoe vrolijk is dit Sketch of Nature bord van Marjolein Bastin? Een vrolijke offwhite kleur én prachtige paarse bloemen sieren dit porseleinen bord. Na gebruik kan het bord gereinigd worden in de vaatwasmachine. De diameter is 23 cm. Je shopt ‘m hier

Met narcissen, sneeuwklokjes en klokjes brengt de collectie Spring Awakening de lente in huis. Ideaal voor het ontbijt of koffie met gebak ‘s middags! De set is perfect voor 2 personen en kan naar wens worden uitgebreid. Je shopt de items hier.

Op zoek naar een vrolijk gebaksbordje? Dan is dit Jolie bord perfect! Het bord heeft een blauwe achtergrond en is versierd met kleurrijke bloemen. Combineer dit bord met een groter bord uit de Jolie collectie voor een mooie uitstraling op je lentetafel. Je shopt ‘m hier. 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!