Woontrend: moderne wandklok

Accessoires
Een moderne wandklok geeft jouw interieur nét dat extra beetje flair.
Een moderne wandklok geeft jouw interieur nét dat extra beetje flair. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: verfraai het interieur met een moderne wandklok!

Een moderne wandklok geeft jouw interieur nét dat extra beetje flair. Nieuwsgierig? Wij hebben een paar mooie exemplaren op een rijtje gezet!

Op zoek naar een stralende wandklok? Haal het zonnetje in huis met de Karlsson Peony wandklok, gemaakt van glanzend staal. Het moderne design ademt luxe én zorgt gegarandeerd voor vuurwerk aan je muur. Je shopt ‘m hier.

Hoe tof is dit minimalistische design? De Watch Out wandklok van Applicata is ontworpen in Denemarken en gemaakt van massief eiken. De stijlvolle wijzers maken het af. Een eyecatcher voor op de muur! Verkrijgbaar in verschillende varianten. Je shopt ‘m hier

Zoek je een wandklok en muurdecoratie in één? Ontdek deze moderne wandklok van SensaHome. Het ontwerp van glas en marmer heeft een geluidloos uurwerk: rustgevend en efficiënt. De wandklok wordt aangedreven door een batterij, waardoor je de klok letterlijk óveral kunt ophangen. Je shopt ‘m hier

De wandklok NeXtime Carl is gemaakt van hout en roestvrij staal. Dit minimalistische ontwerp heeft één massief stuk hout in het midden en een frame gemaakt van roestvrij staal. Chique en trendy! De klok is verfraaid met gouden wijzers. Ook handig: een geluidloos uurwerk. Je shopt ‘m hier.

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!