Ontmoet de mooiste woonbladen van Nederland!

Accessoires
Ga langs bij Ariadne at Home, Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Eigen Huis&Interieur en natuurlijk vtwonen.
Ga langs bij Ariadne at Home, Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Eigen Huis&Interieur en natuurlijk vtwonen. (Foto: JESSY VISSER / Bedding House)

Als het gaat kriebelen om met een ruimte in je huis aan de slag te gaan, zoek je óveral inspiratie. Niet alleen online, ook die fijne woonbladen die je in het schap van de boekwinkel ziet liggen bieden heel veel wooninspiratie! Op de vt wonen&design beurs van 3 tot en met 8 oktober kun je de woonredacties van de mooiste woonbladen van Nederland live ontmoeten! 

Ga langs bij Ariadne at Home, Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Eigen Huis&Interieur en natuurlijk vtwonen. Alle vijf hebben zij compleet verschillende woonstijlen, en dat ga je zien én beleven op de vt wonen&design beurs. De redacties brengen in levensgrote inspiratiehuizen hun kijk op wonen. 

Heb je altijd al een vraag willen stellen aan de hoofdredacteur van (één van deze) woonbladen? Dan moet je je zeker even naar de Talk in het Woontheater gaan. Elke dag zitten zij voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden. Kijk in het programma hoe laat je ze kan ontmoeten op de dag dat jij naar de beurs komt.

Is het too much to handle, al die wooninspiratie? Rust dan even uit in het Woonbladen Café. Daar kan al die inspiratie even indalen tijdens een lekker kopje koffie of heerlijke lunch!

Bestel nu je tickets via vtwonen.nl/tickets!


Kom langs bij de vt wonen&design beurs in oktober! Beeld: Stan Koolen