Woontrend: chocoladebruine accenten in het interieur

Accessoires
Afbeelding
(Foto: Adobe Stock)

Bruin maakt jouw interieur warm, modern én tijdloos. Sterker nog, chocoladebruin zorgt voor een fijne sfeer in huis. Nieuwsgierig? Wij hebben de mooiste chocoladebruine meubels en accessoires op een rijtje gezet. 

Chocoladebruin is helemaal terug van weggeweest. Deze rijke tint past bij veel interieurstijlen: van Japandi tot industrieel. Kortom: de perfecte basiskleur voor een stijlvolle woning! 

Chocoladebruin in interieur

Chocoladebruin is een warme, diepe kleur. Gebruik je deze bijvoorbeeld in je woon- of slaapkamer, dan heb je meteen een warmere sfeer in huis. Verf een muurtje chocoladebruin of koop accessoires in deze kleur. Dit kun je perfect combineren met lichtere bruintinten, zwart en beige. Houd je van een rustig interieur? Dan is deze kleur dé perfecte keuze voor jou. Chocoladebruin staat voor vertrouwen en een veilig gevoel, maar is tegelijkertijd neutraal. Ideaal, want op die manier kun je het makkelijk combineren.

Nieuwsgierig? Wij hebben een aantal prachtige chocoladebruine woonaccessoires op een rijtje gezet.

Chocoladebruine woonaccessoires

Als je deze Avoria fauteuil ziet wil je toch gewoon lekker neerploffen en niet meer opstaan? Avoria heeft een hoog knuffelgehalte dankzij de ronde vormen en boucléstof. Je shopt ‘m hier. 

Salontafel Enzo is een eyecatcher die perfect binnen de chocoladebruine woontrend past. Hij is gemaakt van mangohout. Deze hardhoutsoort is slijtvast en ijzersterk. Je shopt ‘m hier.

Met kandelaar Nola tover je de ruimte direct om tot een knusse plek. Deze kaarshouder brengt zelfs zónder kaars erin een warme sfeer. Je shopt ‘m hier.  


Checken hoe laat het is, dát doe je met deze handgemaakte klok van Hemverk. Een minimalistisch design dat prachtig staat in jouw interieur. Je shopt ‘m hier.



Het tijdloze vtwonen dekbedovertrek Earth Brown is niet alleen prachtig van kleur, maar ook heel comfortabel. Het is gemaakt van stonewashed katoensatijn, een ademende stof die vochtabsorberend werkt. Je shopt ‘m hier

Meer inspiratie? 

Bezoek onze homepage en volg ons op Instagram en Facebook!