De mooiste hotels op Schiermonnikoog

Huis
Wij zetten de leukste hotels op een rijtje!
Wij zetten de leukste hotels op een rijtje! (Foto: Adobe Stock)

De zomervakantie komt eraan; wat is er leuker dan vertoeven in eigen land? Breng een bezoekje aan het schitterende eiland Schiermonnikoog! De knusse sfeer, de frisse zeelucht en de kleinschalige inrichting maken Schiermonnikoog een geliefde vakantiebestemming. Wij zetten een paar van de leukste hotels voor je op een rijtje!   

Hotelsuites Ambrosijn

Het kleinste hotel van Schiermonnikoog? Dat is Hotelsuites Ambrosijn! De knusse inrichting is om bij weg te dromen. Het restaurant wordt aanbevolen door Michelin. Kom tot rust op het nabijgelegen strand en geniet van een vers ijsje in de bijbehorende ijssalon. 

Hotel De 4 Dames

Hotel De 4 Dames ligt midden in het levendige dorp van Schiermonnikoog. De inrichting is warm en kleinschalig. Proef van culinaire gerechten en ontdek smaakvolle wijnen en speciaalbiertjes in de wijnbar & bistro. De omgeving is ideaal voor lekkere wandel- en fietstochten!

Pension Westerburen

In het levendige dorp ligt ook Pension Westerburen, een knusse en familiaire bed & breakfast. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt met verse, warme broodjes van de bakker. De serre is een fijne plek om uit te rusten, met een mooi uitzicht op de Middenstreek. Het terras ligt voor de deur. Genieten!

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!