Meer ruimte? Ga voor de Scandinavische woonstijl

Huis
Een Scandinavisch interieur staat voor eenvoud, rust en functionaliteit.
Een Scandinavisch interieur staat voor eenvoud, rust en functionaliteit. (Foto: Adobe Stock)

Heb je een kleine woning, maar wil je hier toch een ruimtelijk gevoel in creëren? Ontdek de Scandinavische woonstijl! 

Een Scandinavisch interieur staat voor eenvoud, rust en functionaliteit. Dit komt ook terug in de meubels en accessoires. Deze zijn minimalistisch, comfortabel en van hoge kwaliteit. De Scandinavische interieurstijl past perfect bij een kleine woning, omdat je huis dan optisch groter lijkt. 

Kenmerken Scandinavische woonstijl

Nog een kenmerk van de Scandinavische woonstijl: meubels met slanke poten. Ook dit draagt bij aan de overzichtelijkheid. 

Ben je op zoek naar mooie Scandinavische meubels van hoge kwaliteit? Wij hebben er een paar op een rijtje gezet!

Scandinavische salontafel

Deze mooie salontafel is een eyecatcher in jouw Scandinavische interieur. De slanke poten kenmerken het design. Sober én elegant met een dubbel plateau. Je shopt 'm bij La Redoute

Scandinavische eetkamerstoel

Op zoek naar een karakteristieke én verfijnde stoel? Ontdek dit mooie exemplaar van Gazzda, de Muna Chair. De stoel is gemaakt van eikenhout. De rugleuning is gebogen, zodat je altijd lekker comfortabel zit. Je shopt 'm bij Gewoon Stijl.

Scandinavische lamp

Mooi én minimalistisch: dat is deze hanglamp van DybergLarsen. De karakteristieke lampenkappen zorgen ervoor dat het licht altijd evenredig in de ruimte wordt verdeeld. Je shopt 'm bij Lampen Master

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!