De leukste kunsthagen voor in de tuin

Tuin
Fleur die ene kale muur in de tuin op: ontdek de kunsthaag!
Fleur die ene kale muur in de tuin op: ontdek de kunsthaag! (Foto: Adobe Stock)

Tuinliefhebbers opgelet! Wil je die ene kale muur in de tuin graag opfleuren? Ontdek de kunsthaag!

Kunsthagen maken je tuin een stuk groener, zonder dat je veel tijd in onderhoud hoeft te steken. Kunsthagen verfraaien de tuin (want het lijkt op écht groen), maar dan zonder het snoeiwerk of afvallende bladeren. Kunsthagen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Wist je dat kunsthagen zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden? Handig!

Kunsthaag in de tuin

Grappig weetje: kunsthagen zijn geluiddempend. Daarnaast zijn ze op maat te maken. Kortom: voor elk exterieur (of interieur) wat wils!

Wanneer je de kunsthaag buiten plaatst, is het slim om een haag met grote bladeren te kiezen. Deze ogen soms wat ‘echter’ dan hele kleine bladeren. Dit verschilt uiteraard per product. Ook fijn: kunsthagen met tropische bladeren. Hiermee geef je jouw tuin gelijk een subtropische uitstraling. Win-win!

Nieuwsgierig? Check deze leuke kunsthagen voor in de tuin!

Ontdek deze kunsthaag tuinscherm, genaamd ‘hedera klimop’. Perfect als tuinafscheiding of op het balkon. Niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook weersbestendig! Eenvoudig op maat te knippen en te bevestigen met binddraad. Je shopt ‘m hier.  

Houd je van een tropische look? Ontdek deze mooie kunsthaag. De bladen zijn verfijnd en gemaakt van hoogwaardige kunststoffen met Nano-UV-blocker. Hierdoor blijven de kleuren minimaal acht jaar lang fris groen. Ook de bladeren blijven langdurig mooi soepel! Zowel binnen als buiten te plaatsen. Je shopt ‘m hier.

Gek op kleur? Ontdek deze Buxus kunsthaag, leverbaar in verschillende kleuren. Eenvoudig vast te zetten met ijzerdraad of tiewraps. Deze kunsthaag elementen kunnen gemakkelijk onderling verbonden worden met een kliksysteem. Bestand tegen zon, vorst, wind en regen. Handig! Je shopt ‘m hier

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!