Déze essentials mogen niet in jouw tuin ontbreken

Tuin
Heb jij deze essentials al in jouw tuin staan?
Heb jij deze essentials al in jouw tuin staan? (Foto: Adobe Stock)

Een fijne tuin wordt steeds belangrijker. Dit is dé plek waar jij tot rust komt na een lange werkdag. In de zomer geniet je er van een wijntje in de avondzon. Inspiratie nodig? Déze essentials mogen niet in jouw tuin ontbreken!

Een tuin loungeset

First of all: een fijne tuin loungeset! Een plek waar je met jouw partner, vrienden, familie of in je uppie kunt ontspannen. Een paar kussentjes, een plaid erbij en genieten maar! Check bijvoorbeeld de onderstaande loungeset van LOBERON. Een perfecte plek om lekker in te cocoonen! 


Houtgestookte hottub

Een hottub is een essential die niet in jouw tuin mag ontbreken! Oké, dit is misschien niet voor iedereen realiseerbaar, maar het is wél een tuintrend die je in 2022 veel vaker terug ziet komen. Vooral de Scandinavische houtgestookte hottub is erg sfeervol. Genieten maar!

Open air living room

Een ‘open air living room’ betekent dat je de tuin zó inricht dat je er, ook in de wintermaanden, lekker kunt vertoeven. Een overkapping is onmisbaar voor de open air living room. Je kunt voor warm hout, kunststof of glas kiezen. Onze aanrader: een mooie glazen overkapping. Dit geeft een ruimtelijk én overzichtelijk gevoel.


Een buitenkeuken

Last but not least: een buitenkeuken is onmisbaar in jouw tuin. Laat die ouderwetse barbecue lekker staan, en investeer in een heuse buitenkeuken! Tip: de Alpes Inox buitenkeukens worden geproduceerd van hoogwaardig staal. De lekkerste gerechten serveer je vervolgens op een uitschuifbare buitentafel. Jij bent klaar voor de lente!


Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!