Klaar voor de overstap...

Algemeen
Op de foto staan Fenna, Mick, Clint, Lot, Irem, Lars, Joris, Thijs en Jens.
Op de foto staan Fenna, Mick, Clint, Lot, Irem, Lars, Joris, Thijs en Jens. Foto: aangeleverd

ZAANSTREEK - Ook dit jaar deden er weer veel Zaanse groep 8 leerlingen mee aan de training ‘Leren op het VO’ van Koala Educatie. De training bereidt kinderen met een havo/vwo advies voor op de overstap naar de middelbare school.

De kinderen hebben geleerd hoe ze moeten plannen, hoe hun hersenen werken en welke leer strategieën, voor welke vakken handig zijn. Ze hebben enorm hard gewerkt en zichzelf in zes weken klaargestoomd om vol zelfvertrouwen naar het voortgezet onderwijs te gaan.

Resultaatgericht

Koala Educatie heeft een breed, laagdrempelig aanbod voor kinderen van vier tot en met achttien jaar en ouders, waar het gaat om leren en opvoeden. De hulp is resultaatgericht, praktisch van aard en zo kortdurend als mogelijk.

Koala Educatie werkt intensief samen met andere professionals die hun sporen op het gebied van onderwijs en opvoeding ruimschoots verdiend hebben.

Praktisch

Koala staat voor: kindercoaching, opvoedondersteuning, ambulante begeleiding, leer(kracht)begeleiding en assertiviteitstrainingen. Zo geeft bijvoorbeeld de faalangstreductietraining praktische handvatten hoe om te gaan met de faalangst met als doel minder last te krijgen van zenuwen en negatieve gedachten. Op de foto staan Fenna, Mick, Clint, Lot, Irem, Lars, Joris, Thijs en Jens.