Expositie van Thelma den Adel

Cultuur
‘Lente’ 2023, Thelma den Adel.
‘Lente’ 2023, Thelma den Adel. (Foto: aangeleverd)

ZAANDIJK - Het kleurrijke werk van Thelma den Adel is te bewonderen in de Chocolaterie de Cacaoboom, Lagedijk 142 b in Zaandijk. De expositie is te zien tot en met 5 augustus.

Het werk van Thelma wordt gekenmerkt door abstracte en intuïtieve creaties die voorzien zijn van levendige kleuren en speelse vormen. Zij experimenteert met diverse materialen en zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om haar visie tot leven te brengen. Diverse cursussen heeft zij gedaan om haar vaardigheden te ontwikkelen: portretschilderen, aquarelleren en modeltekenen en ook heeft zij de 2-jarige opleiding gevolgd aan de Saense School voor Beeldende Kunst. Dit alles heeft haar geholpen haar eigen stijl te vinden.

De expositie is te bekijken van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.decacaoboom.nl of stuur een mail naar info@decacaoboom.nl.

Kijk voor meer informatie over Thelma op thelmadenadel.exto.nl, stuur een mail naar thelmadenadel@upcmail.nl of bel 06-55532894.