Boekshower Eva Hoeke in Krommenie

Nieuws

KROMMENIE - De geboren Krommeniër Eva Hoeke bezoekt zaterdag 25 februari Boekhandel Stumpel in Krommenie. Onlangs verscheen van haar het boek 'Als het maar niet op ons lijkt'. Samen met haar man Marcel van Roosmalen (net als Eva columnist) is het een verslag van het eerste jaar ouderschap.
Het kind van journalisten Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen arriveerde na een woeste nacht in een kraamkamer van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Twee uur later zaten ze met zijn drieën in een taxi. Met het kind kwam een nieuwe wereld het huis binnen: een optocht van ervaringsdeskundigen, babyfluisteraars, draagzakken, lawaaispeelgoed, goedbedoelde raad van moeders en schoonmoeders en autostoeltjes zonder gebruiksaanwijzing. De humor had zich goed verstopt, maar was als verstekeling toch meegekomen.
Al na een paar dagen werd één ding duidelijk: beide ouders hadden de impact van een kind krijgen totaal onderschat. De boekshower is zaterdag 25 februari van 15.00 tot 17.00 uur bij Boekhandel Stumpel, Zuiderhoofdstraat 64 in Krommenie. De toegang is gratis.