‘Verse Verbroedering’ centraal in ontmoetings- annex tourrit voor motorrijders

Uitgaan
Motorrijders en motorscooterrijders kunnen zich aanmelden voor de 'verbroederingsrit'.
Motorrijders en motorscooterrijders kunnen zich aanmelden voor de 'verbroederingsrit'. (Foto: aangeleverd)

‘Verse Verbroedering’ voor motorrijders

ZAANSTREEK - Robert Jan Simons uit Wormerveer organiseert een ontmoetings- annex tourrit voor motorrijders. De rit voert de Zaanse motorfans op 2 juli door de Zaanstreek en is - los van lekker motorrijden- opgezet als sociaal evenement. 

Ontmoetings- annex tourrit door Zaanstreek 

“Veel Zaanse motorrijders en motorscooterrijders houden niet alleen van toeren maar ook van samenkomen en koffiedrinken. Sowieso voor de uitwisseling van kennis en plezier en vooral voor de gezelligheid. Samenkomen doen we als motorrijders als sociaal evenement. Bijeenkomen voor de sociale cohesie, de samenhang. Of gewoon, voor het vieren van het plezier dat het leven biedt”, stelt Robert Jan Simons.

De ontmoetings- annex tourrit is opgezet voor Zaanse motorrijders en bewoners in de Zaanstreek in het algemeen. Op het programma staat een rit door de Zaanstreek en ontmoeting vooraf en na afloop bij Huis te Zaanen in de Zaanbocht.

Het programma ziet er als volgt uit. Verzamelen voor koffie bij Huis te Zaanen vanaf 10.30 uur. Tussen 11.30 en 12.00 uur vertrek voor een tourrit door de Zaanstreek van zo’n 40-50 km (circa anderhalf uur onderweg). Om 13.00/13.30 uur terug voor lunch en aperitief bij Huis te Zaanen.

Aanmelden

Aanmelden kan met een e-mail aan: doelendaad@gmail.com. Graag met vermelding of je alleen komt of met aanhang. En of je iemand eventueel achterop wilt meenemen die dat wel zo leuk lijkt.