Corner-meeting op locatie

Werken
Ex-minister Barbara Visser praat Zaanse ondernemers bij over kansen in mobiliteit en woningbouw.
Ex-minister Barbara Visser praat Zaanse ondernemers bij over kansen in mobiliteit en woningbouw. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Opgaven rondom mobiliteit en woningbouw zijn aan de orde van de dag. Hoe positioneren wij ons als regio als het gaat om dit soort uitdagingen? Welke lobby wordt er gevoerd? Is dat voldoende of laten we kansen liggen? Voormalig wethouder, staatssecretaris en minister Barbara Visser praat op donderdag 17 november leden en introducees van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner bij over dit onderwerp en brengt daarbij haar politieke ervaring in.

Ex-minister Barbara Visser praat Zaanse ondernemers bij over kansen in mobiliteit en woningbouw

De bijeenkomst vindt plaatst in de nieuwe vestiging van DecoLegno aan het Rak 139 te Westzaan. Guido Hofman, financieel directeur van DecoLegno, vertelt over zijn bedrijf en de uitdagingen die de bouw van het nieuwe pand met zich meebracht.

Barbara Visser

Barbara Visser was van 31 augustus 2021 tot 10 januari 2022 minister van Infrastructuur en Waterstaat in het kabinet-Rutte III. Daarvoor was zij van 26 oktober 2017 tot 31 augustus 2021 staatssecretaris van Defensie. Van 20 september 2012 tot 26 oktober 2017 was Visser Tweede Kamerlid voor de VVD. Daar was als kamerlid woordvoerder wonen, verkeer, water, luchtvaart en visserij. In 2010-2012 was zij wethouder in Zaanstad. Daarvoor werkte zij in het bedrijfsleven en bij de belastingdienst.

De zakenmeeting begint om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De kosten voor deze bijeenkomst zijn 25 euro per persoon, inclusief eten en drinken van De Keuken. Aanmelden kan via: www.ticketkantoor.nl/shop/decorner