Sprankelende Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst

Werken
Beeld van een eerder gehouden nieuwjaarsbijeenkomst op andere locatie dan dit jaar.
Beeld van een eerder gehouden nieuwjaarsbijeenkomst op andere locatie dan dit jaar. (Foto: Dirk Karten)

ZAANSTREEK - Beste ondernemer; waar ben jij op donderdag 12 januari 2023? Wie zijn/haar mede-ondernemers de hand wil drukken op een succesvol nieuw zakenjaar is van harte welkom in De Bullekerk waar dan dé Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst plaatsvindt.

De nieuwjaarsbijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, De Maatschappij Zaanstreek-Waterland en het vrouwennetwerk ZaanLinQ. Samen wordt er het glas geheven op een mooi, zakelijk 2023 met onder meer sprankelende ontvangst, sfeervolle setting, heerlijk buffet en cultureel centrum vol gezellige mensen. 

Gezamenlijke bijeenkomst van De Corner, Maatschappij en ZaanLinQ

De inloop begint vanaf 18.00 uur, eindtijd 22.00 uur. Een feestelijk tintje in kledingstijl wordt gewaardeerd. Aanmelden is verplicht kan vanaf nu. Zie voor meer informatie: www.de-corner.nl/agenda_item/een-feestelijk-begin-van-2023/ De kosten bedragen € 32,50 (inclusief buffet en drie drankmuntjes) waarvan € 2,50 wordt gedoneerd aan De Voedselbank Zaanstreek. 

Op 12 januari vertelt Hans Brinkhuis, voorzitter Voedselbank Zaanstreek, meer over het werk dat zij met de donatie kunnen doen.