Nieuw in hartje Krommenie: The Labels Fashion

Winkelen
Marko Rosic (links) en am Lagerweij heten de bezoekers van harte welkom in The Labels Fashion.
Marko Rosic (links) en am Lagerweij heten de bezoekers van harte welkom in The Labels Fashion. (Foto: Dirk Karten)

KROMMENIE – “Inmiddels weten de mensen ons al te vinden, maar je eigen zaak in deze tijd openen is tegelijk doodeng”, zegt eigenaar Marko Rosic eerlijk. En dat terwijl hij best trots mag zijn op zijn gloednieuwe dames- en herenmodezaak The Labels Fashion, te vinden op de Zuiderhoofdstraat 141a. Want de bezoeker komt een schitterende modezaak tegen die je gerust een aanwinst mag noemen voor Krommenie.

‘We vinden hier bij The Labels Fashion de juiste merken bij elkaar’

Zo werd de inrichting gedaan door Nico Tijsen, creatief directeur bij Rivièra Maison en tevens vriend van Marko. De bezoeker kan zo heerlijk stijl- en sfeervol shoppen in de 100 m2 grote winkel. De collectie is overzichtelijk gepresenteerd en aangevuld met accessoires als riemen, mutsen en (heren)ondermode.         

Topmerken bij The Labels Fashion

Zoals de naam van de zaak al doet vermoeden bestaat de collectie uit bekende topmerken. “Zo kunnen heren kiezen uit onder meer merken als PME, Cast Iron, Hugo Boss, Xplct, Circle of Trust en Matinique. De reden dat ik heb gekozen voor deze topmerken is dat je als klant zeker bent van kwaliteit. En ik ben zelf fan van deze merken”, lacht Marko.

Carrièreswitch

De sympathieke eigenaar voelt zich in de modewereld thuis als de spreekwoordelijke vis in het water. Zijn voorliefde voor het modevak begon vier jaar geleden. “Als vriendendienst hielp ik een maat van me in zijn modezaak By Toon in Heemskerk. Dat gaf me zoveel voldoening dat ik een carrièreswitch heb gemaakt. Daar heb ik geen dag spijt van gehad. In mijn eigen zaak klanten adviseren voelt als elke dag weekend.”

Marko volgde zijn hart wat hem zichtbaar blij maakt. Na twintig jaar werken als verpleegkundige in de Zaanstreek, onder meer als stervensbegeleider, maakt hij nu de middenstand van Krommenie een stukje rijker met zijn stijlvolle modezaak.

Betaalbaar

En klanten blij maken doet hij zoals blijkt uit de reactie van Brenda Schoenmaker en Threa Loos die gezellig samen een nieuwe winterjas zochten. “We vinden hier de juiste merken bij elkaar. Hele mooie kleding en ook nog eens betaalbaar. The Labels Fashion is een hele mooie toegevoegde waarde voor Krommenie.” Dames hebben keuze uit onder meer merken als YaYa, Summum, Florez, Alix The Label en Sister Point.         

Sfeer

De aangename sfeer wordt mede mogelijk gemaakt door storemanager Sam Lagerweij. Het sociale aspect van ontspannen shoppen ( ‘kopje koffie/thee staat klaar’) en klanten adviseren wat Marko graag in zijn zaak ziet gebeuren, spreekt de jeugdige Assendelver aan.

“Kleding moet je passen en niet online kopen. We heten onze bezoeker van dinsdag tot en met zaterdag (donderdag koopavond) persoonlijk welkom in plaats van afstandelijk online verkopen. Zo zijn we wel op de sociale kanalen Facebook en Instagram te vinden, maar hebben we bewust geen webshop.”

In de maand december is The Labels Fashion ook elke zondag geopend.