Oudorp in de ban van kunst en cultuur

Algemeen
Volop kunst van ruim 70 kunstenaars.
Volop kunst van ruim 70 kunstenaars. (Foto: aangeleverd)

OUDORP - Het Kunst en Cultuur Weekend (KCW) Oudorp staat weer voor de deur en dat betekent dat in het weekend van 10, 11 en 12 mei van veel kunst en van verschillende soorten muziek te genieten valt. Nog geen plannen? De organisatie deelt de volgende activiteiten en tips.

Neem op 11 of 12 mei een kijkje bij de informatiestand in De Letterbak aan Edisonweg 10 en haal daar het programmaboekje op met alle informatie over de locaties van de kunstenaars en de festivals. Een ideale start van je ontdekkingstour door Oudorp. KCW Oudorp is ook een goed weekend voor muziekliefhebbers, met een uitgebreid en divers aanbod. De Kunstroute bestaat uit ruim zeventig beeldend kunstenaars met uiteenlopend aanbod. Op het Jongerenfestival spelen vier opkomende (lokale) bands. De 10-jarige Oekraïnse Yulianna Beziazuchna speelt op het KCW Festival Classique. Yulianna heeft al diverse internationale prijzen gewonnen en is bekend van optredens op radio en tv. Ook het Poëziefestival ontbreekt niet. Drie (voormalige) Alkmaarse stadsdichters komen samen op het KCW Poëziefestival, waarbij de huidige stadsdichter Lonneke van Heugten een speciaal voor het KCW geschreven gedicht voordraagt. 

Gratis

Alle activiteiten zijn gratis, op de openingsavond op 10 mei na. Laat je verrassen, geniet van het gevarieerde aanbod aan kunst en ga op pad om al het moois van Oudorp te zien. Kaartverkoop voor vrijdag 10 mei via : www.ticketkantoor.nl/shop/kcwopening voor slechts 7,50 euro (incl. 1 consumptie). 

Het volledige aanbod is terug te vinden via deze link!

Volop kunst van ruim 70 kunstenaars.
KCW Oudorp.