Culinair genieten bij keurslager Groot in Food

Partnerbijdrage
Het team van Groot in Food.
Het team van Groot in Food. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Bij Keurslager Groot in Food draait alles om culinaire passie, kwaliteit, service én vakmanschap. De afgelopen tijd is er keihard gewerkt en is de slagerij omgetoverd naar een bourgondische eetwinkel waar lekker eten en gemak centraal staan. De verbouwde zaak werd woensdag 6 september geopend door burgemeester Anja Schouten.

“Onze winkel, gevuld met de geur van heerlijke ambachtelijke producten, is een lust voor het oog en de maag. Al onze producten en maaltijden zijn met zorg en aandacht vers bereid. Het nieuwe assortiment weerspiegelt de kwaliteit en het vakmanschap waar we al ruim 60 jaar bekend om staan. We bieden een breed en divers assortiment om aan alle culinaire wensen te voldoen. Bourgondisch genieten mét duurzaamheid. Met onze energiezuinige apparatuur, duurzame bedrijfskleding en milieuvriendelijke verpakkingen zijn we klaar voor de toekomst. We vinden het fantastisch als klanten ook een stukje bijdragen door hun eigen tas mee te nemen en we kunnen eventueel ook een herbruikbaar alternatief aanbieden. Onze vernieuwde winkel is een complete, bourgondische eetwinkel, waarbij we met trots een gevarieerd scala aan heerlijke producten aanbieden. Denk aan smaakvolle wijntjes, verrukkelijke zoutjes, ambachtelijke borrelboter en smeuïge zuivelproducten. Deze toevoegingen maken de ultieme bourgondische beleving compleet.

Hoewel we ons altijd blijven richten op onze kwalitatieve vleesproducten, hebben we bewust ervoor gekozen om ons assortiment te verrijken. Zo bieden we een breed scala aan keuzes, met een vleugje exclusiviteit. Ons doel is om iets anders en uniekers te presenteren. Met onze winkelverbouwing willen we een omgeving creëren waar jullie kunnen genieten van hoogwaardige producten voor elk moment. We zijn enthousiast over ons vernieuwde concept en kijken er naar uit om klanten te verwelkomen in onze prachtig vernieuwde eetwinkel.”

Kom snel naar onze vernieuwde de winkel in Winkelcentrum De Hoef.

Burgemeester Anja Schouten opent Groot in Food.