Repair Café en boekenmarkt Heiloo

Cultuur
Er valt meer te repareren dan gedacht.
Er valt meer te repareren dan gedacht. (Foto: Arjan Hoogvorst)

Tussen 10.00 en 12.30 uur staan vrijwilligers klaar, om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Broodroosters, föhns, kleding, fietsen, speelgoed... alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Half-/volautomatische koffiemachines kunnen helaas niet worden gerepareerd.

 HEILOO - Wat te doen met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Dat is zonde! Kom zaterdag 30 maart naar het Repair Café in Trefpunt Heiloo, waar het die ochtend allemaal draait om repareren.

Belangstellenden zijn ook van harte welkom met kleine naaiklusjes en voor het repareren van kettingen/sieraden. De vrijwilliger voor pc-problemen is deze keer niet aanwezig.

Boekenmarkt

Ook de boekenmarkt is deze zaterdagochtend weer geopend in het Trefpunt, van 10.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Neem voor meer informatie eventueel contact op met Trefpunt Heiloo via 072-5331297. Adres: Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo. Info alle activiteiten: www.trefpuntheiloo.nl.