Jeugdlintje voor Tim Heijdemann (15)

Gemeentenieuws
Tim vervult volgens het college een voorbeeldfunctie en zorgt voor een positieve en stimulerende uitstraling naar anderen.
Tim vervult volgens het college een voorbeeldfunctie en zorgt voor een positieve en stimulerende uitstraling naar anderen. Foto: aangeleverd

HOORN - Tim Heijdemann (15) heeft een jeugdlintje, een officiële gemeentelijke onderscheiding, ontvangen van burgemeester Jan Nieuwenburg.

Het college heeft besloten om Tim een jeugdlintje toe te kennen, omdat hij zich actief inzet voor diverse organisaties. Hij vervult daarmee een voorbeeldfunctie en zorgt voor een positieve en stimulerende uitstraling naar anderen.

Tim is vrijwilliger bij de Streekomroep West-Friesland. Voor de omroep maakt hij eigen reportages voor WEEFF en voor Van Hoorn Zeggen. Een reportage van Tim heeft zelfs NH Nieuws gehaald. Op school onderscheidt Tim zich door zijn behulpzaamheid. In 2022 won hij de Hoornse finale van de Read2me! Voorleeswedstrijd. Hij participeert ook in de leerlingenraad. Tim is ook jeugdambassadeur van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en hij is lid van de Jeugdbrandweer Hoorn.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant