Team Restaurant ‘t Sluisje/Sterck Makelaars jaarwinnaar bedrijvengolfcompetitie

Algemeen
Team Restaurant ‘t Sluisje/Sterck Makelaars jaarwinnaar.
Team Restaurant ‘t Sluisje/Sterck Makelaars jaarwinnaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het was alweer de laatste ronde van de De laatste ronde van de ORA/Tijd PD Bedrijvengolfcompetitie. De wedstrijd ging donderdag 23 september over 18 holes en de 48 deelnemers startten om 13.00 uur om nog één keer een poging te doen om in het klassement te stijgen. Ook waren er deze dag nog diverse dagprijzen te winnen waaronder de neary op hole 8 en de longest drive op hole 13. 

“De neary werd geslagen door de welbekende speler Johan Garrelfs (Johanna’s Hof/Persoonality/Technobis), laat in de ronde wist hij iedere andere deelnemer achter zich te laten. De longest dames werd behaald door Andrea de Groot (C.A.de Groot/Koks), zij wist haar bal keurig op de fairway te houden met de lastige wind. Bij de heren was het opkomend talent Jeroen Stoop (FFA/Stoopos/Schot) die met een hele verre afslag de prachtige prijs met diverse kazen mocht komen ophalen bij de prijsuitreiking. Bij de beste Bruto viel Johan Garrelfs wederom in de prijzen, 80 slagen was een prima score in de winderige omstandigheden op de Alkmaarse golfbaan. Netto was Dhr. J. Timmerman ( HBR ) op dreef, hij behaalde een prachtige 41 stableford punten. Zijn score was uiteraard ook medebepalend voor het dagsucces van HBR, de winnaar van vorig jaar won de laatste wedstrijd van dit seizoen met een prachtige score van 123 punten. Ook het team van Nic Oud/Vos Makelaardij presteert steeds beter , zij werden tweede met 121 punten gevolgd door RSM Niehe Lancee/van Diepen van der Kroef met 118 punten .In het eindklassement veranderde er deze dag weinig, het team van HBR(20 punten) klom met hun dagoverwinning wel naar de derde plek maar niemand kon de nieuwe kampioen nog inhalen. Op de tweede plek eindigde dit jaar het team van C.A de Groot /Koks (24 punten), maar op eenzame hoogte werd het team van ’t Sluisje/Sterck Makelaars de winnaar van dit seizoen met maar liefst 31 punten. Ook de keukenbrigade verdiende deze dag een hoofdprijs, zij trakteerden de deelnemers met diverse heerlijke gangen. Na het diner ging de muziek wat harder en maakte DJ Michael er nog een prachtig slot van, wat een topavond was dit weer! Helaas is het seizoen nu voorbij , voor de captains van alle teams is er volgende week nog de captainsday , deze dag is altijd memorabel. Wil je volgend meedoen, meld je dan snel bij Ron Huiberts, voor meer info check www.tijd-pd.nl

De uitslagen : 1.HB (123); 2.Nic Oud/Vos Makelaardij (121); 3.RSM Niehe Lancee/Van Diepen/vd Kroef (118); 4.Johanna’sHof/Persoonality/Technobis (116); 5.Tijd PD/De Hooge Waerder (112); 6.Rodi Media/Excellentum/RPA (111); 7.C.A.de Groot/Koks (111). Eindklassement: 1.’t Sluisje/Sterck Makelaars (31); 2.C.A.de Groot/Koks (24); 3.HBR (20).