Zwembad Hoornse Vaart: een hele dag zwemplezier!

Algemeen
Kom gezellig zwemmen in de Hoornse Vaart.
Kom gezellig zwemmen in de Hoornse Vaart. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart is misschien wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland. Trek er gerust een hele dag voor uit, want er valt genoeg te beleven! Als bezoeker van de Hoornse Vaart geniet je van een dag vol met waterpret in de 6 verschillende baden. Het Alkmaarse bad beschikt over een Waterspeeltuin, 25-meterbad, Instructiebad, 50-meterbad en een Golfslagbad met temperaturen tot wel 30 graden. Daarnaast kun je glijden van de interactieve glijbaan, zwemmen door de grote golven van het Golfslagbad, een salto maken van de duikplank en relaxen bij de meerdere wellnessfaciliteiten. 

Versla je vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, zoon of dochter tijdens de Bucketgame waarbij snelheid, licht en water centraal staan. Raak alle verlichte knoppen zo snel mogelijk aan. Win jij? Dan krijgt jouw tegenstander een emmer koud water over zich heen! Brr…! Na het glijden van de interactieve glijbaan of het spelen van de Bucketgame wordt er automatisch een foto gemaakt. Deze foto kun je naar je e-mailadres sturen, om hem vervolgens op je Instagram, Snapchat of Facebook te plaatsen. Op woensdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie waarbij er mooie prijzen zijn te verdienen.

In de zomermaanden zijn de deuren naar het buitenbad geopend en kan er gebruik worden gemaakt van de prachtige ligweide met speelvoorzieningen en van het buitenbad met een supersnelle glijbaan. Na afloop ben je van harte welkom in ons restaurant, waar je een kopje koffie, een patatje of een gezonde lunch kan nuttigen. 

Zwembad Hoornse Vaart is 7 dagen per week geopend en staat garant voor een hele dag zwemplezier! Meer informatie is te vinden op www.hoornsevaart.nl