Beklim jij straks de Waagtoren?

Cultuur
Win een Alkmaars winterpakket, uitgereikt op de Waagtoren.
Win een Alkmaars winterpakket, uitgereikt op de Waagtoren. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Warme Winter Wandeling leid je langs deze fotogenieke hotspots waarbij je je camera of telefoon zeker binnen handbereik wilt houden. Jouw foto kan jou namelijk een unieke ervaring opleveren; uitkijken over Alkmaar vanaf dé ultieme hotspot boven op de Waagtoren.

Op Instagram-account @alkmaarprachtstad worden geregeld kiekjes gedeeld die menig Alkmaars hart met trots vult. Het gros van die mooie plaatjes komt van Alkmaarders zelf en nu maken zij met hun foto kans om de Waagtoren te beklimmen. Wat je hiervoor moet doen? Jouw mooiste winterse plaatje van Alkmaar delen met @alkmaarprachtstad en #warmewintermaandenalkmaar. Middels een poll kan iedereen stemmen op de mooiste foto en de maker hiervan ontvangt een prachtig winterpakket met Alkmaarse producten (ter waarde van 150 euro), uitgereikt op grote hoogte!

De route van de Warme Winter Wandeling is gratis af te halen bij de VVV op het Waagplein en online beschikbaar als download. Zie ook www.alkmaarprachtstad.nl/warmewintermaanden.