Ines en Loes nemen IJssalon de Mient over

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

ALKMAAR - Ines en Loes nemen vanaf dit seizoen officieel IJssalon De Mient van hun moeder Gery over. Deze iconische Alkmaarse ijssalon aan de Mient bestaat al sinds 1972 en nu is het aan de derde generatie om het bedrijf voort te zetten. 

“We werken ondertussen al heel wat jaartjes in de zaak, maar nu wordt het toch een beetje anders”, zeggen Ines en Loes. “We duiken steeds dieper in de wereld van het ijs bereiden, leren veel omtrent het ondernemerschap en genieten volop van het werken met ons geweldige team. IJs bereiden is een supermooi en prachtig ambacht waar je veel mensen blij mee kan maken. Wat een geluksvogels zijn wij dat we van deze ambacht onze baan mogen maken. Wij hebben er ontzettend veel zin in!”


Het begin van IJssalon De Mient. (Foto: aangeleverd)

Dat Ines en Loes maar op de voorgrond treden, betekent niet dat Gery helemaal zal verdwijnen. “Ze doet wat stapjes terug, terwijl wij juist grote stappen vooruit zetten om deze mooie zaak met net zoveel enthousiasme door te zetten als onze moeder. Afgelopen weekend hebben we dit met vrienden, familie, collega’s en vaste klanten mogen vieren door te genieten van fantastische muziek op ons terras. Het was een superfeestje!”


Gery Bruinenberg met dochters Ines en Loes. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Het begin van IJssalon de Mient.
Drukte bij de iconische Alkmaarse ijswinkel.