Heropening DA Drogisterij en Pour Vous Veul in de Mare

Partnerbijdrage
Het team van DA Drogisterij.
Het team van DA Drogisterij. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Er is de afgelopen dagen hard gewerkt bij DA Drogisterij en Pour Vous Veul in de Mare.  De DA-zijde onderging een verbouwing om alles nóg overzichtelijker te maken. Boven de schappen is de signing aangepast zodat klanten de producten makkelijker kunnen vinden. Ook is de verlichting helemaal vernieuwd met energiezuinige LED verlichting en is de routing in de winkel aangepast. Hiermee is een lichtere en vriendelijkere uitstraling bewerkstelligd en komen alle mooie producten beter tot hun recht. Met de nieuwe indeling vinden klanten makkelijker de weg in de winkel. Het assortiment van supplementen is vergroot met nieuwe merken waaronder Vitakruid.

Eigenaar Wilfred Veul is trots op het resultaat: “We hebben hard gewerkt met het team de afgelopen dagen en het resultaat is er naar. Eigenlijk zijn we nog niet helemaal klaar want de verbouwing in de Mare vindt in 2 fasen plaats. De eerste is nu afgerond, maar ook in de Pour Vous wordt er nog het een en ander veranderd. De wand tussen de Drogisterij en de Pour Vous is langer geworden en hierdoor is er ruimte gemaakt voor nieuwe merken. Wij zijn er trots op dat per 2 mei wij ook de merken Rituals, Kayali geuren en het luxe merk Chanel mogen verkopen. Onze parfumerie wordt hierdoor nog completer en voor de aanstaande Moederdag op zondag 12 mei hebben we voor de klant dan alle luxe merken in huis.

Pour Vous op de Laat

Per 1 mei is ook deze winkel aangesloten bij de Pour Vous formule en kun je daar onder meer terecht voor de mooi ingepakte Pour Vous cadeaubonnen en een zeer uitgebreid assortiment luxe geuren, make-up en huidverzorging. Het aantal merken wordt daar tevens verder aangepast. Onder andere het luxe merk Sisley is nu toegevoegd aan het assortiment en er volgen er nog meer. De verbouwing van deze winkel zal binnen enkele maanden plaatsvinden zodat ook daar weer is ingedeeld en aangepast naar de nieuwste inzichten. Om de heropening van De Mare te vieren zijn er de komende week een aantal mooie acties in beide winkels. U bent van harte welkom om onze prachtig verbouwde winkel te bekijken.

De winkel straalt rust en ruimte uit.