Wet ‘N Wild Beachfestival 2023 Alphen aan den Rijn: tickets, line-up en meer!

Uitgaan
Het Wet 'N Wild Beachfestival in Alphen aan den Rijn belooft weer een groot feest te worden!
Het Wet 'N Wild Beachfestival in Alphen aan den Rijn belooft weer een groot feest te worden! (Foto: Unsplash)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het Wet ‘N Wild Beachfestival in Alphen aan den Rijn is een sensationeel zomerfestival dat plaatsvindt aan de oevers van de prachtige Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Met een combinatie van geweldige muziek, heerlijk eten en drinken, en een ontspannen strandsfeer, belooft dit festival een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van muziek en zomerplezier.

Wet ‘N Wild Festival 2023

Het Wet ‘N Wild Beachfestival Alphen aan den Rijn is een jaarlijks terugkerend techno- en urban festival dat de zomerse vibes naar de Zegerplas in Alphen aan den Rijn brengt. Dit Wet ‘N Wild Beachfestival festival biedt een geweldige mix van live muziek, DJ-sets en entertainment, waardoor bezoekers kunnen genieten van een steengoede line-up van artiesten in verschillende genres.

Naast de muziek is er ook volop ruimte om te ontspannen op het strand, lekker te eten en te drinken bij de diverse foodtrucks en bars. Het Wet ‘N Wild Beachfestival belooft een onvergetelijke ervaring vol zomerplezier en goede vibes te worden.

Tickets Wet ‘N Wild Beachfestival

Tickets voor het Wet ‘N Wild Beachfestival Alphen aan den Rijn zijn de sleutel tot een geweldige zomerse ervaring vol muziek en plezier. Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, met Early-Bird, Regular en Late-Bird. Mis deze kans niet om de zomer in stijl te vieren op het Wet ‘N Wild Beachfestival! De tickets voor het Wet ‘N Wild Beachfestival 2023 kun je hier bestellen.

Line-up Wet ‘N Wild 2023

Het Wet ‘N Wild Beachfestival Alphen aan den Rijn presenteert een indrukwekkende line-up. Bezoekers kunnen zich verheugen op opzwepende sets en meeslepende performances. Dit is de line-up van het Wet ‘N Wild Beachfestival 2023:

  • Benny Rodrigues
  • Michel De Hey
  • Karim Soliman
  • Rowen Clark
  • DAF
  • Nove
  • Deux Faces

Openingstijden Wet ‘N Wild 2023

Het Wet ‘N Wild Beachfestival Alphen aan den Rijn vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023 aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Het festival is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder (op de dag van het Wet ‘N Wild Beachfestival festival). Bij het betreden van het festivalterrein is het verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij je te dragen en op verzoek te tonen. De deuren van het terrein gaan open om 15:00 uur, waarna je kunt genieten van een geweldige line-up. Het festival eindigt om 00:00 uur. Voor het veilig opbergen van je spullen zijn er voldoende lockers aanwezig op het festivalterrein. Voor meer informatie kijk je hier.

Beachfestival Alphen aan den Rijn

Met de idyllische ligging aan het meer biedt het Beachfestival in Alphen aan den Rijn een unieke ervaring vol zon, zand en muziek. De line-up is altijd indrukwekkend. Met heerlijk eten, verfrissende drankjes en een vrolijke festivalsfeer is het Wet ‘N Wild Beachfestival Alphen aan den Rijn de perfecte manier om de zomer te vieren!