De 5 leukste activiteiten (met kinderen) in Alphen aan den Rijn!

Uitgaan
Dit zijn de 5 leukste zomerse activiteiten met kinderen in Alphen aan den Rijn!
Dit zijn de 5 leukste zomerse activiteiten met kinderen in Alphen aan den Rijn! (Foto: Pixabay)

ALPHEN AAN DEN RIJN - In zowel de zomer als wintertijd zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten om te doen in Alphen aan den Rijn. Maar wat kun je allemaal doen (met kinderen) in Alphen aan den Rijn? In dit artikel vind je de 5 leukste activiteiten met kinderen in Alphen aan den Rijn en omgeving!

Activiteiten met kinderen Alphen aan den Rijn

  1. Vogelpark Avifauna
  2. Zwembad De Hoorn
  3. Ballorig Alphen aan den Rijn
  4. Wet ‘N Wild Wakepark Alphen aan den Rijn
  5. Klimmen, minigolf en kinderboerderij Bij Hen

1. Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna, gelegen in Alphen aan den Rijn, is een perfect uitje met kinderen in de zomer! Met meer dan 180 verschillende vogelsoorten biedt het park een unieke kans voor kinderen om diverse gevederde vrienden van dichtbij te bewonderen. Naast de vogels zijn er ook speeltuinen, boottochten en educatieve programma’s. Avifauna is een leuke activiteit met kinderen in Alphen aan den Rijn! Een kaartje voor kinderen vanaf 3 en volwassenen kost €18,50.

Het adres van Vogelpark Avifauna is Hoorn 59, Alphen aan den Rijn.

2. Zwembad De Hoorn

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn is de ideale plek voor kinderen om in de zomer verkoeling te zoeken en plezier te beleven. Met een groot zwembad, glijbanen, een peuterbad en moderne faciliteiten is dit een geschikte activiteit voor kinderen in Alphen aan den Rijn. Geniet van een ontspannen dag zwemmen en gezelligheid in dit vernieuwde zwembad. Een kaartje om recreatief te zwemmen kost online €6,50.

Het adres van Zwembad De Hoorn is Van Foreestlaan 4, Alphen aan den Rijn.

3. Ballorig Alphen aan den Rijn

Ballorig in Alphen aan den Rijn is dé ultieme speelplek voor kinderen. Met uitdagende klimtoestellen, springkussens en glijbanen is er volop avontuur te beleven. Terwijl de kinderen in Alphen aan den Rijn zich vermaken, kunnen ouders ontspannen in het café. Een veilige en gezellige omgeving voor activiteiten met kinderen in Alphen aan den Rijn. Een kaartje voor kinderen t/m 12 jaar kost €9,50. Volwassenen en begeleiders van 18+ mogen gratis naar binnen.

Het adres van Ballorig Alphen is Rijnhavenkade 2, Alphen aan den Rijn.

4. Wet ‘N Wild Wakepark Alphen aan den Rijn

Het Wet ‘N Wild Wakepark in Alphen aan den Rijn is dé ultieme plek voor activiteiten met kinderen in de zomer. Kinderen kunnen hier volop genieten van waterskiën, waterskaten, wakeboarden, suppen en nog veel meer. Met professionele instructeurs en state-of-the-art faciliteiten is er voor elk niveau een uitdagende activiteit in Alphen aan den Rijn. Een waterparadijs vol plezier!

Het adres van Wet ‘N Wild Wakepark is Sportlaan 5, Alphen aan den Rijn.

5. Klimmen, minigolf en kinderboerderij Bij Hen

Bij Hen in Alphen aan den Rijn biedt een breed scala aan activiteiten voor kinderen. Ze kunnen zich vermaken met een spannende 18-holes minigolfbaan, een avontuurlijk klimpark, een leuke speeltuin en kunnen knuffelen met dieren op de kinderboerderij. Een geweldige zomeractiviteit voor kinderen in Alphen aan den Rijn!

Het adres van Bij Hen is Burgemeester Bruins Slotsingel 9, Alphen aan den Rijn.

Wat te doen met kinderen Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn is er een overvloed aan leuke zomerse activiteiten voor kinderen. Van het bewonderen van prachtige vogels in Vogelpark Avifauna tot het spetterende plezier in Zwembad De Hoorn.

Voor avontuurlijke speeltijd is Ballorig de ideale keuze, terwijl de spanning van watersport wacht bij Wet ‘N Wild Wakepark. En bij Bij Hen kunnen kinderen genieten van klimmen, minigolf en knuffelen met dieren op de kinderboerderij.

Met deze vijf top activiteiten voor kinderen is Alphen aan den Rijn een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en plezier.