AFC DWS verhuist naar sportpark Sloten

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Vanaf het nieuwe voetbalseizoen gaat AFC DWS trainen en de wedstrijden spelen op sportpark Sloten. De landskampioen van 1964 gaat verhuizen in verband met de herinrichting van sportpark Spieringhorn.

DWS timmert hard aan de weg om de groei die was ingezet in de afgelopen seizoenen op sportpark Sloten verder uit te bouwen. AFC DWS speelt met haar jeugd op een hoog niveau en begeleidt spelers op meerdere gebieden. Met de komst naar sportpark Sloten hoopt AFC DWS ook nieuwe leden uit de omgeving van sportpark Sloten te kunnen begroeten.

Kennis maken 

Belangstellende jeugdspelers kunnen vandaag, woensdag 1 juni, en 9 juni naar de open dag. Tussen 16.00 en 18.00 uur kan de onderbouw deze dagen kennis maken met de trainingsmethoden en trainers van AFC DWS.

Trainingen

Zaterdag 4 juni zijn spelers uit de midden- en bovenbouw (geboortejaren 2004 tot en met 2010) welkom. Daarnaast gaan de teams van AFC DWS in juni een aantal trainingen doen op sportpark Sloten, waarbij geïnteresseerde jeugdspelers welkom zijn om mee te trainen. Voor meer informatie en de exacte trainingstijden zie www.dws.amsterdam of stuur een e-mail naar info@afcdws.com.