Kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam

Partnerbijdrage
Bij tuincentrum Osdorp vind je de laatste kerst- en interieurtrends.
Bij tuincentrum Osdorp vind je de laatste kerst- en interieurtrends. (Foto: aangeleverd

NIEUW-WEST - De grootste en gezelligste kerstshow van Amsterdam en omstreken vind je ook in 2023 bij tuincentrum Osdorp aan de Osdorperweg 247 in Amsterdam. In de kerstshow vind je de laatste kerst- en interieurtrends, het grootste kerstdorp van Nederland, een heus kunstkerstbomen-bos, een lichtshow met de mooiste kerstverlichting en alles om je eigen winter- en kerstcreaties te maken! Voor de speciale kerstopeningstijden in december kun je op www.osdorp.nl terecht.

In de kerstshow van 2023 kan je een combinatie van klassieke, moderne en gekke kerstthema’s verwachten waarin de kerstartikelen weer rijkelijk zijn uitgestald. De kerstshow is dit jaar opgebouwd in meerdere verschillende kerstthema’s waarin alle bijpassende kleuren en materialen aan je worden gepresenteerd.

Naast kerstartikelen zullen wij je tevens verrassen met de laatste sfeer- en interieurtrends voor het najaar en de winter van 2023!

Het 165 m2 grote Lemax dorp!

Ben jij een echte fan van kerst- en miniatuurdorpen? Op onze afdeling met kerstdorp artikelen vind je, met een oppervlakte van 165 m2, het grootste Lemax kerstdorp van Nederland. Kom langs om de wondere wereld van kersthuisjes en kerstdorp-figuren te bewonderen!

Het kunstbomenbos met leuke foto-momentjes. 

Kunstkerstbomen groot en klein, met of zonder ingebouwde kerstverlichting, met of zonder een laagjes sneeuw? In het bomenbos met ons volledige assortiment aan kunstkerstbomen vind je het allemaal!

Natuur hebben we ook versgezaagde kerstbomen en zelfs kerstbomen met kluit. Er is een enorme keuze aan Nordmannen, Blauwsparren en fijnsparren en... de boom van jouw keuze wordt gratis voor je ingepakt.

Interieurtips december

December staat natuurlijk helemaal in het teken van de feestdagen. Maak het gezellig en feestelijk met deze interieur kersttips!

  • Creëer rust en eenheid tussen je kerstboom en interieur. Kies twee tot drie kleuren voor in de boom, anders word het al snel te druk.
  • Kies voor dezelfde kleur verlichting. Dit zorgt voor warmte in huis en tuin. Kerstverlichting is een echte sfeermaker en is onmisbaar tijdens de feestdagen.
  • Zet een kandelaar met een motief in huis. Zet er een kaars in en het kaarslicht verspreid het motief op de muur net als een projector.
  • Hang kersttakken op boven de eettafel. Versier de kersttakken met kerstverlichting, kerstballen en/of kerstornamenten.


In de kerstshow van 2023 kan je een combinatie van klassieke, moderne en gekke kerstthema’s verwachten. (Foto: aangeleverd)