Servicepunt de Aker: een winkelcentrum parel met oog voor verandering en gezelligheid

Partnerbijdrage
Hans en Simone de trotse eigenaren van een charmante winkel in winkelcentrum de Dukaat.
Hans en Simone de trotse eigenaren van een charmante winkel in winkelcentrum de Dukaat. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Al meer dan twee decennia zijn Hans en Simone de trotse eigenaren van een charmante winkel in winkelcentrum de Dukaat, gelegen op Pieter Calandlaan 812. Hun reis begon in het jaar 2000 en gedurende al die jaren hebben ze samen hoogte- en dieptepunten beleefd. Om te blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de consument, onderging hun winkel recent een behoorlijke verbouwing die aansluit op het moderne tijdperk.

De winkel biedt nu niet alleen een scala aan leuke kleine geschenken die perfect zijn voor Sinterklaas of Kerst, maar ook een uitgebreide collectie wenskaarten, variërend van vrolijk tot serieus.

PostNL

Service staat hier met een hoofdletter ‘S’, vooral als erkend servicepunt van PostNL. In december vliegen pakketjes hier als warme broodjes over de toonbank en nu is het ook mogelijk om binnen te pinnen bij de splinternieuwe geldautomaat, wat handig is voor boodschappen in het centrum.

Ook goed nieuws is de aanstaande verandering in de verkoop van tabaksproducten. Met de nieuwe regelgeving in 2024 moeten supermarkten stoppen met de verkoop van tabak. Gelukkig heeft Servicepunt de Aker hierop geanticipeerd door een speciaal gedeelte van hun winkel om te bouwen tot een tabaksspeciaalzaak die aan alle vereisten voldoet. Ze worden hiermee het enige verkooppunt voor tabaksproducten in de buurt.

Persoonlijke benadering

Voor Hans en Simone staat de ervaring van de klant centraal. Een persoonlijke benadering is essentieel, en ze zijn altijd in voor een praatje of een vriendelijke grap. “Het is belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en het gezellig vinden om bij ons langs te komen,” zegt Hans met een glimlach.

Servicepunt de Aker blijft niet alleen een plek voor winkelen, maar een waar juweeltje in het hart van de buurt, waar verandering en gastvrijheid hand in hand gaan.