De Kimme op zoek naar biljarters

Nieuws
Speciale Tijd voor Krijt accessoires
Speciale Tijd voor Krijt accessoires (Foto: Aangeleverd)

NOORD - Bij Biljart Vereniging de Kimme kunnen de Noorderlingen terecht om daar geheel vrijblijvend (GRATIS) te komen proefbiljarten onder het genot van een kop koffie of thee. Het laagdrempelige, sociale, sportieve en ontspannende karakter van biljart brengt mensen samen. Even eruit, ontspannen, gezellig bezig zijn en elkaar ontmoeten.  

In samenwerking met de KNBB gaat de vereniging “Tijd voor Krijt” organiseren. De bond is zich bewust van de belangrijke en positieve maatschappelijke rol die biljarten kan vervullen, zeker bij ouderen. 

“Wij zetten het biljart actief in als middel om mensen bij elkaar te brengen!” onderstreept Kimme voorzitter Johan Meeuwissen dat motto. “Immers, niet alleen is biljarten geweldig als sport of als spel. Maar zeker net zo belangrijk: als het kan helpen kwetsbare mensen net iets minder kwetsbaar te maken, of eenzame mensen net iets minder eenzaam, dan is dit iets waar vol op dient te worden ingezet!”

Speciale biljartkrijtjes

De club zal o.a. posters via Huis van de Wijk en folders in de brievenbussen in de buurt verspreiden. Om aandacht onder de doelgroep voor het programma en activiteit te realiseren zijn er speciale Tijd voor Krijt biljartkrijtjes. Twee krijtjes in een doosje zodat er niet één maar meteen twee personen benaderd / uitgenodigd kunnen worden om te komen biljarten. 

Biljartvereniging de Kimme is te vinden in de Beemsterstraat 548 C1 naast het kinderdagverblijf en te bereiken via het telefoonnummer 06-1528 4648 en/of per mail biljartverenigingdekimme@gmail.com 

Speciale Tijd voor Krijt accessoires